Tako i Ajnštajna nisu razmeli...![]()
One day, sky went blue...
Skidam prastaru igru Shadow warrior... Nostalgija... Sve je pocelo kad sam skinuo Duke nukem na iPod..![]()
Sad sam se sjetio jos jedne igre, a nemam blagog pojma kak se zove... Neki kao "motori" (doduse prije bi reko neka vozila sa 2 kotaca jel bas i ne lice na motore...), isto jako stara igra, kao, vozis se okolo, skupljas oruzja, i napucavas se, sa ciljem da unistis druge, a kad istekne vrijeme, neke plave crte u krug se stiscu u sredinu (mislim, u sredinu staze) i unistava sve.. Sad kak sam objasnio nebi ni sam skuzio, al to je sve ceg se sjecam, mozda je neko od vas to igrao?![]()
nemam pojma kak da to objasnim, kak mi je palo na pamet tak sam napisao
EDIT: Ajmi, koja tisina...
Jel ko zna jel ima naziv za one "vreče" kaj klinci furaju ko vrećice za šlape u školu? Izgleda kao vreča (...) sa dvije špage, koje bi trebale bit da se metne na leđa, kao neki ruksak... Ili barem gdje kupiti?
Zadnji uredio fico45 : 08-10-2010 u 15:14
Programiram jedan child lock plug-in za chataonicu...
Idem spavat malo...![]()
Nasao sliku, doduse... http://www.one2play.rs/uploads/image...a_za_slape.png Jel ima ko da prodaje tak nes sa motivima? Nirvana, RHCP, Metallica??
Smuc, haaaa, haaaa... A kak mislis da ce to funkcionirat? Mislis da se ja nemrem snać?![]()
![]()
Napokon iz skole!Konacno vikend i odmor
Jedva cekam subotu,idem gledati neke mobitele posto uskoro kupujem novi(neki sa androidom...mozda Htc Hero al pogledacu i Wave samo ne znam kakav je taj bada os)![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
pozdrav i chatu
stare igrice... jel se netko sjeca igrice ona s autima. sto se na pocetku vozi buba pa moras pobjeđivat da bi dobio novce i kupujes aute, opremu i tak. to mi je bila prezakon igrica.
i anno je za povijest![]()
I'm not allowed to upload images for signature....
Uhh kad bi mene barem postavili za admina chataonice kakav bi red nastao![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
vrazicha- ne budi nova, udomaći se
Postaj koju izazovnu sliku i tako...
OT: Došao s vožnje.
Gdje se sve vozim i onda probušim gumu u garaži u Jelkovcu...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
trudim se bit domaća pa mi nitko neda.
jel ovo kao neka chat soba ili?
da ne bih dobila po prstima zbog OT-a
i pitanjce. gdje su tagovi za smajlice???
Dobrodosla, tu pisi (skoro pa) sto hoces.
I ne osvrci se na ove veseljake gore, svi ljudi dobre volje su ovdje dobrodosli.
Kad stisnes "Napredan nacin", desno od polja za post imas "[More]", time dobijes sve smajlice i njihove tagove.
Kažem ti- predstavi se, nabaci koju sliku, updateaj profil (godine, čime se baviš...)...
Je, ovo je "chat soba".
Tagovi su ovdje, a dobiješ ih i kada stisneš alt+x kod odgovaranja na temu.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ajme sto ste zahtjevni![]()
ja sam mlada forumašica bavim se svime i svačime. radim ofkors kod privatnika, imam jos 3 ispita do bacc.oec i tako
u slobodno vrijeme se bavim kreativnim radom i mod sam na jednom forumu
slika na temi![]()
Hodam po pruzi i skoro me tramvaj pokupio, idem prec cestu i neki majmun u nabrijanom BMWu kroz crveno prode i fule me za 10 cm...no nije to sve, udem u ulicu, nadam se da cu ziv u 1 komadu doc doma kad ono izlazi susjed iz garaze naglo i zakocio je u zadnjem trenu ^^
Bas me prati sreca cijeli dan...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dobrodošla Vražička!
Kako tutach služi?![]()
Bookmarks