Nije mi jasno kaj je tu tak posebno na Nokiji E5 i tom famoznom Vipnetovom HD telefoniraju??
Ista prica kao i sa Nokijom 3310 -.-
Bitno da se sada mogu k*rcit kako imaju HD razgovore :epicfail:
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
To je onda preko cijelih leđa ili?
OT: Čupao krpelja starom iz ruke. Đubre ostavilo nožicu koju ne mogu iskopati...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Odoh procitati malo hemiju,pa na spavanje...Valja ujutru rano u skolu
![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
mene nije strah igle i tetoviranja, strah me sadrzaja koji je tu onda forever.
ja cu se tetovirat kad rodim dijete, barcode s njegovim datumom rodjenja - jedina stvar za koju sam dovoljno sigurna da ce ostat jednako bitna za citav zvot.
sve ostalo je prolazno.
da sam se s 19 isla tetovirat, tetovirala bih si leptira. da, zakon. danas bih mrzila tu tetovazu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja bi si istetoviro neku gitaru na ruku il negde...
Weeeee danas nema skole![]()
One day, sky went blue...
ne tak žorži, se sjecas one serije s đesikom albom? na vrat, brate, na vrat
ugl, da, tako nesto, ali na diskretnijem dijelu tijela. a u planu i programu je samo jedno dijete. mi smo sebicnjaci![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Anđeo tame ili tako nekako se zvala...
Ah, par centimetara gore- dolje...
Diskretnije mjesto...... ispod pazuha?
OT: Jedem mikro hrenovke u tijestu, mati napravila za svadbu (ne moju) pa da ne bude preteško autu nositi...
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
išao spavati jučer da dođem malo k sebi...
tattoo nije preko cijelih leđa, tattoo je cijeli list, tako da je sad desna potkoljenica cijela istetovirana...
da, kod zeleta sam tetovirao, samo se kod njega i tetoviran...
OT:
dobro jutro, probudio se, premotao tetovažu, pojeo par mandarina i sad chillanje do navečer i posla...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
@Luna,
Ako vec ides sebe ukrasavat, predlazem ovo za dijete:
Jer znas kako je, godine, alzheimer... Da ne zaboravis koji dio je gdje.![]()
se to meni cini ili gdje got postam negdje ne dobim odgovor? (onda se cudite kaj otvaram novu temu...)
A zasto mislis da bi otvaranjem novih tema DOBIO odgovor ako ovako nisi?
Osim ako zelis BILO KAKAV odgovor, pa ti je "ne otvaraj nove teme" dovoljno dobar odgovor.
Ili ljudi ne znaju, ili je pitanje glupo.![]()
Pa vidim da je pun internet pitanja tipa "PUSH mail with Gmail wont work with iphone/iPod touch" i tog tipa, vecini je rjeseno, vecini nije, a onima kojima je rjeseno nemrem otvorit stranicu zbog ŽNJ razloga, u biti, nikak nemrem doci do rjesenja problema..
Razmišljam da se idem voziti ili na igralište...
Ili voziti na igralište...
Ili igrati na vožnji
Cionn- doručak?!
Ma, ipak sam doma za sad![]()
Bookmarks