Jel ima netko problema sa Widgetima, tj kada prebaci mobitel u vodoravni polozaj?
Meni se tada widgeti malo poremete, tj nisu kak bi trebali biti.
Od Beutiful Widgetsa koristim onaj Home widget (clock + datum + vrijeme) i kada okrenem mobitel mi oznaka za temperaturu nekak na pola predje na brojcanik sata.
Isto tako i sat malo felsa.
Primjetio sam isto tako i da kod Taskos (To do list) da bjezi ikonica za voice search.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pozdrav,
imam od neki dan HTC Desire (prije toga imala X1i), nova sam s androidima, procitala xy tema (sto ovdje, sto na xda, sto na ostalim forumima), i sad mi dolazi problem sto nemogu stavit aplikacije na SD karticu, jer mi na internoj memoriji ponestaje mjesta
sto se tice softwarea pise mi pod:
android version 2.2
sofware number 2.10.161.2
mob je kupljen u Švicarskoj, i otključan je sve mreže.
pa me zanima, što se tiče rootanja, jel ima netko tko to radi? znači ja platim nekome tu uslugu (da je normalna cijena, afkors), jer se još nebih sama upuštala u takve egzibicije![]()
Nema tu egzibicija, unrevoked metodom,jedan klik misom I rootan je.spojis ga na komp,preko usb I komp ti sve sredi![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ok,
par pitanja
1. jel ce mi se sve obrisat na njemu sto imam (na memorijskoj i na mobu)
2. na http://unrevoked.com/ skinem file za desire, pokrenem ga, i spojim mob sa kompom? i dalje me sve vodi?
procitala sam tutorial za linux, ali negdje sam procitala ako idem preko windowsa da nemoram nista przit na CD/DVD, zapravo slijedim upute sa http://myhtcdesire.com/modding/how-t...asily-method-2 ?
Ja sam radio na win 7 I ne treba ti ni cd ni nista, program, komp, mob, usb...
Spremi si sve podatke, jer ces ionako morat brisat sve da bi neki rom stavila...
Kada rootas ne gubis podatke. Ja kada sam rootao koristio sam Linux metodu.
Koji hboot imas? Ako neznas kako se to provjeri ugasi mob i drzi Vol down plus power. I onda ce ti tamo to pisat. Imas na nasem forumu dosta dobrih tutova.
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 07-10-2010 u 15:32
citam stalno o tom rootanju i ne razumijem kako vas nije strah da se mobu nesto ne dogodi i da necete moci vratiti na pocetno stanje i ode onda garancija....uzasno sam frustriran sa memorijom telefona ali me je opako strah rootat mob bas zbok te glupe garancije koja ipak traje dvije godine...
nije ovo nikakva kritika vama koji ste ga rootali nego eto glasno iznosim svoje razmisljnje...
Rootanjem se vjerojatno ne može pokvariti mobitel ali budite iznimno pažljivi s instaliranjem radia! Ako ga prekinete u tome, koliko je meni poznato samo servis pomaže.
@vale24,
Ovo tvoje se zove iracionalni strah i uzrokovan je nepoznavanjem (ili nedovoljnim poznavanjem) tehnologije i procedura.
Kreni malo citati i educirati se o internalijama Androida, pa ces vidjeti da nema smisla to sto pricas.![]()
Onda si (pardon na izrazu) idiot. Jel da si u stanju strgat ekran, ili bilokoji fizicki dio moba to fakat moras biti genijalac.
Ja osobno pazim na mobitel kao oko u glavi. Cim sam kupio mob dosla je odma i futrolica i screen protector. Inace sam picajzla oko tih stvari i fakat pazim na mobitele (a imao sam ih dosta i nitijedan mi se nije strgao, osim one s kojima sam isao eksperimentirati okolo...).
Ma nisam mislio da ja fizicki strgam ekran (a to garancija tako i tako ne pokriva) nego ako mi recimo sam od sebe "rikne"
Onako, to je tvoj strah, a i nitko te ne tjera do to radiš, što i ne moraš, tako da...
HC4L
ako si u strahu, ne radi to. ja sam cekao dok nisam bio dovoljno siguran, i onda sam to napravio. i tek kad ga rootas, shvatis koliko je mob dobar,do tada...muci se :-)
iako sam prilicno uvjeren da ti garanciju nece ponistit ako si samo softverski prckao po njemu, bitno da ga nisi otvarao i sl.
ja sam svaki mobitel softverski modificirao, i nosio na servis i nikad mi nije garancija propala...
root ~= first sex?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imam dva pitanja
1. Može li se ikako isključiti trackball (mob nije rootan) uzasno me nervira preosjetliv mi je
2. Može li se promjenit da mi se mob zaključava i otključava na neku drugu tipku osim power nekako mi to ne odgovara
toliko za sad
Bookmarks