Broji, ako uključiš.![]()
Broji, ako uključiš.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Za iPhone 4 ima jailbreak tek do softa 4.0.1. tako da još ništa od JB za iPhone iz T-mobila....
Evo review-a koji mi se svidio.
Stalno sam tražio stvarne razlike u odnosu 3gs modela i ovaj video mi je potvrtio koje su. Meji nebitna kamera, ekran malo bolji i dizajn koji mi ni malo nije iphon-ovski. Ja bi rađe uzeo 3gs je mi nisu potrebne prednosti 4-ke.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Sorry, ali meni je usporedba 3gs i 4g totalna glupost. Iphone 4G ima dvostruko vecu rezoluciju i svi novi iphone modeli ce se bazirati na tome sto znaci i nove i bolje aplikacije. Meni osobno je ekran na 3gs zivi uzas sto zbog rezolucije sto zbog boja i kontrasta itd.
Jedina mana na iphone 4g u odnosu na 3gs je ta sugava antena i zbog toga mozda necu kupiti 4g (ali necu niti 3gs). Hocu ako onaj invisible shield pomogne, ali i to je pitanje hocu li ili ne. Mozda pricekam dok apple promjeni proizvodni proces.
Mislim, samo bi ako su ludi proizvodili nesto neispravno jos godinu dana.
Razlog kupnje 3gs po meni je jedino cijena i recimo problem s antenom kojeg 3gs nema.
jedno pitanje. od silnih review-a nigdje nisam vidio da li za iphone 4 ima navigacija koja nije vezana na net poput google mapsa??
Po meni je iphone 4 izforsiran uredaj...razlike između 3 I 4 je minimalna...danas sam malo gledao uređaj,i nimalo nisam oduševljen viđenim.ako su pikseli I malo bolja kamera razlog za takvu medijsku pozornost, onda ne znam.ali sam očekivao puno više od mobitela...
javili se oni koji nemaju iphone,samo ste se igrali s njime(ili se varam).imao sam 3G,3GS i sada 4 i ovo je najbolji od svih,po svemu ,no sad ce biti ona "svako svog konja hvali" ,moje su sve rijeci pohvale za uređaj,jos da izdađe jailbreak i uređaj je savršen.za sad problema s antenom nemam,ljevak nisam,a mob ne drzim kao granatu u ruci da bi mi gubio signal.tako da...vi recite kaj hocete..![]()
★★★★★
Slazem se.
Onaj tko ima iPhone 4 malo dulje, znat ce da nije minimalna razlika.
Ja sam isto u pocetku mislio kak je to sranje ovo ono, pa kad sam ga sad dobio i malo koristio mi se svidio.
No za mene je Android ljubav na prvi pogled. Mozda bi i presao na iPhone ako promjene neke stvari koje me bodu u oci na tom šugavom iOS 4..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
iPhone 4 je znatno bolji, a i s obzirom na to da ima dvostruko vecu rezoluciju telefon radi brze od 3GS. Sto se tice antene, ja sam isao u tmobile vidjeti kako to "steka" i nazalost razocarao sam se jer telefon nakon svega 15-20 sekundi izgubi signal.
E sad ovo, nisam ljevak itd... Pa nisam niti ja, ali kada radi nesto s telefonom drzim telefon u lijevo ruci i desnom tipkam po njemu. Taman prekrijem te antene i napravim kratki spoj. To mi se ne svida jer ovo nije telefon za 300-400 Kuna pa da ima hrpu mana.
Vidjet cemo sto kaze kolega koji je narucio invisible shield. Meni su torbice na telefonu uzas zivi. Iznimka futrolama koje se koriste samo za cuvanje telefona...npr. HD2.
Iako ga nemam, gledam review i još pogotovo kad stave jedan pokraj drugog i uspoređuju detalj po detalj je meni puno vjerodostojnije od ovih komentara iza review-a. Ajd vi mladiči isto napravite video i pokažite koliko je bolji. Pokažite nam njegove prednosti. Jer samo riječi malo znače. A ove priče o rezoluciji i budučim igrama čemo raspravljati kad one zaista i izađu na tržište. Ajmo se baviti onim što postoji. Nek se nitko ne uvrijedi, nisam nikog prozivao nego samo kažem da 4-ka nije toliko bolja od 3gs-a da bi se isplatio "upgrade".
Ja stvarno ne vidim smisla u usporedivanju ova 2 telefona. 4G je bolji i to je to. Imas para za 4g, kupi,nemas kupi 3gs jer je jeftiniji. Gotova rasprava.
a gle razlika izmedu 3g i 3gs je bila puno manja nego 3gs i 4g, a razlika u cijenama je bila skoro ista pa...
I nije 4G nego IPHONE 4, hehe
Pa niko nije rekao da nije bolji, nego su promijenili par sitnica,a najavljen je I ocekivan od ljudi kao neka senzacija, a to nije.bilo bi apsurdno da nije bolji od 3gs-a.ali zbog malo više pixela, zastarjele kamere sto se pixela tice,i novost prednja kamera...vau...nista...o tome ti pričam...
ma znam hocu samo rec da se moglo vise kukati izmedu 3g-3gs nego sad...sad je ipak malo veci pomak napravljen
I opet nismo dobili video i možemo zatvoriti raspravu jer stvar je u tome da malo ljudi zaista osjeti razliku između ova dva modela, a da to može zaista i argumentirati. Ne vidim zašto pljuvati video koji pokazuje pravi omjer snaga. I ja se slažem da je 4-ka bolja od 3gs, ali čisto da se zna nije svemirac taj 4-ka kao što ekipa misli. 3gs je definitivno bolja kupnja od 4-ke u kategoriji uloženo/dobiveno IMHO.
Ja vidim da ljudi ovdje jako malo znaju o Appleu. Appleova politika je takva da se rade mali pomaci i da se korisnik ograničava na ono što oni smatraju da se ograničiti mora.
Na kraju se svi živi bune da iphone ne može ovo ili ono, ili fali funkcija, ili mulitasking (Koji je ugrađen kao fol, ali to nije ni M od Multitaskinga), a sada se svi bune što je iPhone 4 nešto malo bolji od 3GS.
Također ću napomenuti da drugi proizvođači rade brdo različitih telefona i za svaki telefon moraju prilagođavati OS...samim time i upgrade ne paše s jednog telefona na drugi dok apple to drugačije gleda. Jedan update, svi telefoni ! To je politika applea, i morate s s time pomiriti.
Recite vi meni što biste vi htjeli da iphone 4 ima ?
Takva politika (za koju nisam znao) opravdava sve što apple izbacije na tržište. Meni je isto fascinantno kako se isti OS može nabaciti na 3 različita uređaja.
Zašto ne ? Pa na koliko uređaja različitih ide Mac OS, ili još više Windowsi 7... Tako su zamislili i iphone OS.
Samo dodaješ sve drivere koje su potrebni i radiš upgrade.
ja razumijem da je ta politika takva,i ljudima to ne smeta, naprotiv imaju jako dobar brand I ljudi to kupuju.ali mene osobno tom politikom neće dobiti.očekujem puno više od takvog uređaja,tj.te cijene.i zato bi radije kupio 3gs nego 4., jer razlika je minimalna, cijena puno veća.
Bookmarks