Moraš aktivirati s karticom od operatera na koji je zaključan.
imam iphone 3gs i stavio sam 4.1 i sad ga trebam aktivirat medjutim nemam pojma odakle mi je iphone niti ikako mogu saznat. Jeli li jedina metoda aktivacija sa karticom carriera ili moze se sa nekom drugom, gdje je kupit i mogu li saznat igdje na koju je mrezu zakljucan?
Moraš aktivirati s karticom od operatera na koji je zaključan.
a kako mogu saznat koji je operater na kojeg je zakljucan???
Jel se smije syncat sa kompom iDevice kad se jailbreaka? Mislim, jel se aplikacije koje nisu skinute sa app storea brisu??
One day, sky went blue...
Možeš sa phonebook SIM karticom, vidi na netu di se može naručiti. Ili s hacktiviranim firmwareom ako možeš.
Probao sam napraviti JB sa SnowBreeze 2.0.1, imam 4.1, jailbreak nije uspio, ali to nije problem, nego je to sto ja sad ne mogu izaci iz Recoverya, ne mogu napraviti Restore, ma nis... Pomoc?
koji ti error javlja?
1602........
Imam, trenutno sam u Recovery modu i ne mogu izaci iz njega, a iTunes ne zeli prepoznati iPhone... Sta da radim :S
izbaci ga iz recoverya sa Tiny Umbrella
http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/
iPhone 5s 16 GB
http://dl.dropbox.com/u/7078752/ReadMe/ReadMe2.pdf
Kick device out of recovery
iPhone 5s 16 GB
Rijesio napokonPustio sam mob 2 minute da je ugasen, i nakraju uaplio bez problema... Napravio JB i sad sve radi
![]()
meni izbaciva 2005 error, 3g 4.1 , kako sa ovim ireb om to napravit???
Ovako, imam pitanje u vezi sms poruka..dakle imam simpa neaktivnu karticu koju sam prije koristila prije nego sam prešla na pretplatu kada sam uzimala iphone i morala sam tada zamijeniti sim karticu tako da mi poruke koje sam imala na staroj kartici nisu prebačene. E sad, kad ubacim tu staru neaktivnu karticu s ciljem da pročitam stare poruke one nisu vidljive??? kontakte iz te kartice sam uspjela prebaciti u imenik putem importiraj sim kontakte pa me zanima kako da to napravim sa porukama, kako da te stare poruke koje sam sačuvala s te kartice prebacim na iphone? Ili barem da ih mogu pročitati kada ju stavim u iphone...
Išao sam si prebaciti kontakte s mobitela na komp, i stisnuo sam tam synchronise all contacts u itunesima, i normalno sve mi je nestalo s mobitela, vjerojatno se prebacilo na komp. Kako pronaći te kontakte?
Jel netko zna zakaj mi vise ne radi PUSH sa Gmailom, radio je prije, sad nece, bas moram otvorit aplikaciju... Radi se o iPod touch 2g (al dojde na isto ko iPhone...)
One day, sky went blue...
Ganz novi iPhone user ovdje...
vidim da vi jaako puno toga znate, pa vam stoga postavljam 3 pitanja:
1. da li se može namjestiti da kada se iPhone spoji s kompjuterom da se baterija automatski ne počne punit? ako da, kako?
2. koje se još mogućnosti javljaju jailbreakirenjem telefona, osim mogućnosti instaliranja aplikacija koje se naplačuju?
3. kako nabaviti aplikaciju koje nema u hrvatskom app storeu? konkretno govorim on aplikaciji NBA Game Time?
E ovako, novi sam clan foruma, pozdrav za sve...
I da odmah pitam za savjet, ako iko zna...
Imam iphone 3G firmware 4.1 Baseband 05.14.02 Bootloader 6.4....sta mi je raditi, kako da ga otkljucam, ne prepoznaje mi sim karticu...tj.sta treba da cekam???
Najavljuju ovaj pwnagetool, ali koliko sam skontao to je JB i samo za Mac...onda kao treba izaci i snowbreeze, ali i to je JB...meni treba unlock...ima li iko slicne probleme, i zna li ikao sta treba da cekam, i mozda koliko dugo cu cekati na to????
Hvala
ako si stavio 4.1 gore jos uvijek nema unlock treba cekati...
Jesam 4.1...mah, sve je to bilo na foru, tek uzeo telefon, nisam ni znao da se ne radi preko itunes-a...al eto, gotovo je sada...samo me interesuje sta trebam cekati, i koliko...jel to sto treba izbaciti sherif hassim, ili limesn0w, ili nesto trece???
Pozz
ma neznam ni ja vise tocnotreba izaci ultrasnow koji sluzi za otkljucavanje ali eto jos nema za 4.1 trebao bi svaki cas
![]()
Bookmarks