Dali netko moze uploadati programe koje koristi na e71 (ali ne one hakirane, jer mi soft nije hakiran)
dali netko koristi SPB TV na e71? ja sam ga instalirao, sve radi osim zvuka
ovako dal ima koji program koji bi mi svaki program instalirao na memorijsku tj na onih 32 gb????
Dali netko moze uploadati programe koje koristi na e71 (ali ne one hakirane, jer mi soft nije hakiran)
dali netko koristi SPB TV na e71? ja sam ga instalirao, sve radi osim zvuka
trebaju mi bilo kakve zanimljive aplikacije za sybian s60 v5.....nemogu naći nista za v5 koliko god sam trazio vrlo su rijetke i jako rijetko su valjane...treba mi recimo neka ok navigacija (po mogučnosti besplatna) i neke zabavne aplikacije i igre...
btw imam satio ako to nesto znači...
Evo ova ti radi na satio igra...sad neznam jel ti mob ono hakiran mora biti ali ova sigurno radi jer mi frend na satio stavio:
http://gallery.mobile9.com/f/1351928/
Ali nije baš na s60v5 da ćeš se usrečiti s aplikacijama mnogim...
treba mi aplikacija za PDf za nokia 5800(nisam hakovo mobitel)
trebao bi quick office crackan i adobe reader crackan za nokiu x6
odi na http://www.dotsis.com/mobile_phone/ i naći ćeš sve
....
Trebam animaciju za smajlice za Nokiu x6 dok je nisam razbio u zid)
Ima li neka aplikacija da mi broji potrošene mb svaki mjesec, za winmo ih ima puno,
ali još nisam našao neku za symbian koja je dobra?
Po mogućnosti da je za S60v5, ali može i samo ime programa
Da li neko ima otključan "Best Safe". Ja sam sa OVI skinu verziju koja ima ograničenje (samo 5 stavki može da memoriše).
EDIT:
Pronašao sam
http://www.funmahol.com/2009/11/25/s....00-s60v3.html
Zadnji uredio ib.kroki : 02-10-2010 u 16:39
Molim vas da li netko može postati blacklist za nokiu n95 8gb ( ako može ona verzija gdje blokira i sms-ove) ...hvala
Ej ekipa, ima li za nokiu 5800 neka aplikacija koja bi mjerila jačinu decibela. Recimo jačinu pljeska i da to pokazuje na ekranu. Čuo sam da to postoji za Iphone-u takva neka aplikacija, pa tražim nešto slično za nokiu.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
POZZ
trebo bi Nokia multiscanner ali koji radi na N85
probao sam neke ali ne rade
eset nod 32 mobile, crackirani
ili
kaspersky AV mobile, isto crackirani
i neki dobar *.avi player, skinija san divx player najnoviji i blokira mi video, trokaje, čas krene čas stane
hvala
ekipa,
poštovanje.
imam E72 i potrebne su mi dvije aplikacije.
1. aplikacija koja mi zorno pokazuje stanje baterije.
imao sam iON BatteryTimer FREE skinut sa OVI_a ali ...
2. aplikaciju za pregled vremena.
trenutno koristim WorldMate i Traveler ali mi nisu nešto a prije njih AccuWeather.
ajde molim Vas nešto preporučite i neka bude super.
hvala unaprijed.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Trebao bih torch program za Nokiu 5630 XM i da provjereno radi. Gotovo svi takvi programi sa dotsisa, imparta ne rade ili samo pale statusno svjetlo.
molim vas može mi neko reć za neku bubnjarsku simulaciju (po mogućnosti crackiranu) skinuo sam ih jako puno i nijedan mi ne radi zbog problema sa certifikatom...pa ako neko zna za nesto takvo ili ako mi može pomoć da se riješim tih problema
Trebam program za Nokiu X6 koji ce mi zakljucati ekran ali da moram ukucati sifru prilikom otljucavanja.Tako da kad dobijem poruku vidim da sam je dobio ali se nemoze nista bez otkljucavanja ekrana prvo.Imam Screen Locker ali on nema sifru..
Evo nakon 6 mjeseci traženja sam napokon pronašao torch
http://store.ovi.com/content/52238![]()
Jel ima netko TTPod za nehakiranu nokiu 5800?Isprobao sam puno verzija ali nijedna ne radi.Unaprijed hvala!
Dakle, ako netko ima ir remote za n95 8gb al koji full radi bio bih mu/joj jako zahvalan. Dugo se mučim s tim, pomozite.
sa kojim music playerom mogu kreirati playliste na racunaru i prebaciti na mobitel. zamolio bih i link ako nije problem.
telefon n86.
hvala!
Spoji mobitel u način za prijenos multi medije. Kada staviš glazbu u foldere samo desni klik i na "create playist".
Ovako, imam Sony Ericsson Vivaz pro U8i.
Trebao bih ovako nešto:
1. QuickOffice koji na njemu radi i da je naravno crackan.
2. Ako ima kakva dobra Facebook aplikacija (da je bolja od njegove originalne)
3. Ako imate nekakvih skinova, tema itd...
4. Neku aplikaciju koja mjeri broj prijeđenih kilometara prilikom trčanja itd...
Unaprijed hvala!
Jel postoji neki program...da mogu ucitavat mp4 fileove a da nije real player radi se o nokia n95 8gb jer mi real player nemoze ucitat nijedan video samo zvuk ucitava????
Bookmarks