Psiloc_FontMagnifier_S603rd
Imate li serial-crac za ovaj program ( N73 )
Ili možda znate sličan free program....
Hvala
Psiloc_FontMagnifier_S603rd
Imate li serial-crac za ovaj program ( N73 )
Ili možda znate sličan free program....
Hvala
Izvoli....
Da li neko ima otključan program, SN ili crack za GPSArea?
Probao sam ovu demo verziju ... odlična aplikacija.
hvala,ali nažalost prilikom instalacije dobijam poruku "greška ažuriranja"
Ima, ali neće raditi s tvojim IMEI-om...
ja bi trebao neki preglednik za newse... nesto kao 40tude, ali za nokiju 5800... unaprijed hvala...
trebam neku dobru štopericu za 5800..iss niđe nema..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
jel ima koji dobar ali dobar mp3 player (u rangu kvalitete sony ericssona) za nokiu 5230? Slabo ponude a i ono što sam našao slab zvuk za slušalice...
tražim neki program koji bi mi omogučio da mi se zadaci vide na desktopu za se satio. ima tu opciju ali ne u temi koju ja koristim.
Predpostavljam da bi to bila nekakva app tipa kalendar, ali nisam ništa našao.
office suite sa serialom ili serial samo za nokia x6???
###1410989180026
ovako dal ima koji program koji bi mi svaki program instalirao na memorijsku tj na onih 32 gb????
Dali netko moze uploadati programe koje koristi na e71 (ali ne one hakirane, jer mi soft nije hakiran)
dali netko koristi SPB TV na e71? ja sam ga instalirao, sve radi osim zvuka
trebao bi quick office crackan i adobe reader crackan za nokiu x6
odi na http://www.dotsis.com/mobile_phone/ i naći ćeš sve
....
Trebam animaciju za smajlice za Nokiu x6 dok je nisam razbio u zid)
Ima li neka aplikacija da mi broji potrošene mb svaki mjesec, za winmo ih ima puno,
ali još nisam našao neku za symbian koja je dobra?
Po mogućnosti da je za S60v5, ali može i samo ime programa
Da li neko ima otključan "Best Safe". Ja sam sa OVI skinu verziju koja ima ograničenje (samo 5 stavki može da memoriše).
EDIT:
Pronašao sam
http://www.funmahol.com/2009/11/25/s....00-s60v3.html
Zadnji uredio ib.kroki : 02-10-2010 u 16:39
Molim vas da li netko može postati blacklist za nokiu n95 8gb ( ako može ona verzija gdje blokira i sms-ove) ...hvala
Ej ekipa, ima li za nokiu 5800 neka aplikacija koja bi mjerila jačinu decibela. Recimo jačinu pljeska i da to pokazuje na ekranu. Čuo sam da to postoji za Iphone-u takva neka aplikacija, pa tražim nešto slično za nokiu.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
POZZ
trebo bi Nokia multiscanner ali koji radi na N85
probao sam neke ali ne rade
eset nod 32 mobile, crackirani
ili
kaspersky AV mobile, isto crackirani
i neki dobar *.avi player, skinija san divx player najnoviji i blokira mi video, trokaje, čas krene čas stane
hvala
ekipa,
poštovanje.
imam E72 i potrebne su mi dvije aplikacije.
1. aplikacija koja mi zorno pokazuje stanje baterije.
imao sam iON BatteryTimer FREE skinut sa OVI_a ali ...
2. aplikaciju za pregled vremena.
trenutno koristim WorldMate i Traveler ali mi nisu nešto a prije njih AccuWeather.
ajde molim Vas nešto preporučite i neka bude super.
hvala unaprijed.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Trebao bih torch program za Nokiu 5630 XM i da provjereno radi. Gotovo svi takvi programi sa dotsisa, imparta ne rade ili samo pale statusno svjetlo.
Evo nakon 6 mjeseci traženja sam napokon pronašao torch
http://store.ovi.com/content/52238![]()
Jel ima netko TTPod za nehakiranu nokiu 5800?Isprobao sam puno verzija ali nijedna ne radi.Unaprijed hvala!
Bookmarks