Ako ti je prva kazna,na prekršajnom sudu ce te "provuc" na šemu okrivljenik priznaje i kaje se za učinjeni prekršaj te pošto je prvi put,uizvuc ces se mozda s sudskim troskovima ili skroz đaba.![]()
Dobio sam kasnu za pogresno parkiranje, auto je stajalo svega 2 minute u stigli su mi udarit kaznu (500 kn).... Dali neko ima primjer zalbe pa da pokusam posto je prva kazna???
Ako ti je prva kazna,na prekršajnom sudu ce te "provuc" na šemu okrivljenik priznaje i kaje se za učinjeni prekršaj te pošto je prvi put,uizvuc ces se mozda s sudskim troskovima ili skroz đaba.![]()
Jesi bio parkiran bas tamo gdje je izricito napisano i zna se da se ne smije parkirati ili nesto drugo?
Ja sam dobio isto u 4. mjesecu. Parkirao sam na mjestu gdje nikome nisam smetao i nema zabrane parkiranja. Ali netko se sjetio da auto ne smijes parkirati na niti jednom mjestu ukoliko nije oznacen parking. Tu odredbu su donijeli 11.4. za kvart u kojem sam ja parkirao, a mene su globili 13.4.
Dalje ima nekoliko trikova kako se izvuci. Ja do danas nisam dobio preporuceni dopis sa izjavom u kojoj moram navesti tko je tog dana upravljao vozilom.
dobar grah daleko se čuje
Ne pises zalbu,vec prigovor i predajes ga PP od koje si dobio kaznu.Zalbu pises ako te prekrsajni sud kazni.Mislim da ti je rok 7 dana za pisanje prigovora, sve pise na poledjini kazne.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Kad sam zadnji put bio kod prekrsajnog suca,troškovi postupka su bili 110 kn.
Bolje šuti, pogriješio si i plati kaznu. Meni su također par puta pisali kazne za parkiranje, pojas, žmigavce, neodjavljen auto i što sve ne. Naravno da nijedan prigovor nisu uvažili iako sam ga napisao onako kako mi je odvjetnik rekao. Samo sam si povećao iznos koji moram platiti i to skoro dvostruko. Kazna za parkiranje je 500 kn i platim 800 kn nakon svih tih prigovora i gluposti. Kriza je u državi i svi gledaju na bilo koji način ubrati lovu.
odi u policiju i reci da nisi ti vozi, onda će te oni pitati da se očituješ koje vozio, ti se nemoj očitovati, pa će te oni prijavit prekršajnom sucu, a kad dođeš na sud pozovi se na pravo blagodati nesvjedočenja i sud će te morati osloboditi optužbe.
ako ovo prođe... jesmo jadni
HC4L
Ne znam tacno da se mozes izvuci kao sto neki pisu, ali znam da od zalbi niko nikad nije imao koristi - jer ces samo morati platiti sudske troskove! (koji nisu mali)
Volim igrati online igre i igre za razmišljanje
Bookmarks