Ovako, danas sam parkirao kod Avenue Mall-a i kad sam se vratio našao kaznu za parking od 250kn...znam da se inače u drugoj zoni subotom parking plaća do 15h, a kazna mi je napisana u pol 6. Ali, tek sam kasnije saznao da su govna iz Zagrebparkinga stavili naplatu kod Avenue Mall-a do 22h (čak i nedjeljom!!!) i to od nedavno.
Da li postoji kakva mogućnost, navlačenje s njima, zastara i sl. da se to ne plati?
Ma hebeš 250kn, ali neću platiti iz principa jer uvijek uredno plaćam parking, ali da u jednoj - dvije ulice u gradu tak nekaj naprave - sramota!
Bom Chicka WahWah
Ako redovno plačaš parkinge sa tim vozilom onda odeš kod njih i oni ti oproste prvu kaznu. Platiš samo onoliko koliko je koštao parking.
Tako je bar kod nas u OS!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Stvar je kaj je vozilo od cure...inače, sa svojim autom uvijek platim parking i nikad nisam dobio kaznu za parkiranje...ne znam, budem ja njih zvao pa ćemo vidjeti...
Bom Chicka WahWah
Drugi puta ga parkiraj kod inine zgrade uz cestu , ima uvjek za sparkirat se i predjes samo cestu .
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
cek, kak se sad placa, radnim danom je do 21h to znam, a subotom do ? ili cak i nedjeljom di se sve placa? pusiona su to napravili, ja kod avenie odem malo dalje produzim ulicu desno kod skole neke , to mi je nekak blize od ine i ne moram onu cestu prelazit..
bio nekad oglas...
ja se uvijek parkam tam kod onih zgrada, pređem zebru i kod Avenue Mall sam
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ja parkiram u garažii nemam frku s tim...pogotovo otkad je 1kn sat navecer haha
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
ja imam plave tablice i CD naljku, nemam problema s parkingom![]()
Ja skinem tablice i kotače zatiplam u pod sa M12 ankerom![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks