Misliš baš na w'n'w ili Mobile Internet? Zašto uopće uzimaš tu tarifu? Ne vidim baš ništa dobro u njoj i to je valjda jedna od najgorih T-Mobile tarifa pored Flexa.Postoji neki poseban razlog ili...?
trenutno smo ja i otac u flexu 300 ali ubrzo ćemo svi se pribaciit u tarifu za obitelj 500....e sad mene zanima kad uključin opciju web n walk dali je ikako moguće da koristite svi pretplatnici u tarifi???
Misliš baš na w'n'w ili Mobile Internet? Zašto uopće uzimaš tu tarifu? Ne vidim baš ništa dobro u njoj i to je valjda jedna od najgorih T-Mobile tarifa pored Flexa.Postoji neki poseban razlog ili...?
ako ti na svom broju uključiš tu opciju, ti ćeš imati besplatan podatkovni promet, a ako još netko želi to koristit mora si uključit posebno na svom broju..
tarifa za obitelj je samo tarifa koja ima pogodnost da nekoliko brojeva bude umreženo (vpn) i da imaju međusobno besplatne razgovore, i troše zajednički tarifu (200, 300 ili 500)
domy_os zašto bi bila najgora tarifa? ako primjerice 5 korisnika često razgovara međusobno, i još su obitelj (prava obitelj, ne tarifa za obitelj)mislim da je ovo odlična tarifa..
nemoraju si aktivirat posebne opcije da bi međusobno besplatno razgovarali, i uz to dolazi im samo 1 račun za njih sve...
upravo ti je phoenix odgovoria zasto
Sve je to OK, ali su cijene poziva izvan "obitelji" ogromne...
pa i nisu baš ogromne..
primjer tarifa za obitelj 300 prema t-mobile su 0,79, a prema ostalima 1,39kn, s time da je ujedno tarifa za obitelj jedina tarifa na kojoj se mogu uključit
opcije unlimited i dugi razgovori (ne računam flex pakete, jer više ne postoje, i tamo su ogromne cijene)..
ma sta su ogromne...među najjeftnijima su...meni u flex 300 prema 98 mi je 1 kunu a ode 0,79...tarifa je sasvim ok jedino je steta sta nemoze se uzet neka opcija pa da je svi zajedno djelimo...npr da uzmemo malo veći paket web and walk-a pa da ga svi zajedno koristimo
Koliko vidim, uz Tarifu za obitelj se može uzeti web'n'walk (koristi ga svaki član pojedinačno) i Mobile Internet (dijele ga svi članovi) pa prouči malo...
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-13-00-00.asp
e fala ti...ja neznan kako to nisan vidija...ali bome nije bas povoljno...
ček...evo bas čitan...ali ovo nije internet koji mogu koristiti na mobitelu nego pise na laptopu...![]()
Da, svaki član dobije dodatnu SIM karticu za Mobile Internet. Osim w'n'w-a i toga ne vidim treću opciju. Takva ne postoji ni kod ostalih tarifa, ako ne računamo iTarifu...
pa djelomicno je tocno.. namjenjeno je za spajanje na internet preko racunala, ali , ako imas zivaca svako malo mijenjat kartice, mozes tu karticu od mobilnog interneta stavit u mobitel kad ces surfat po internetu..
po meni, totalno neisplativo, jer za 25kn= 125MB, 35kn=350MB, ili 75kn=850MB..
definitivno nebi ima zivaca stalno minjati kartice...jos ćemo sve vidti jer se tribamo pribaciti kad mi materi istekne ugovor a to je za misec dana
zanima me dal u tarifi za obitelj 300 naknada za uspostavu poziva(0,25kn) ulazi u tih 300kn ili izvan toga ?
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
ne svaćan te bas sta zelis pitati, ali uglavnom ti mozes tih 300 kuna potrositi onako kako god ti zelis (pozivi,poruke,internet...) i ako ti potrosis priko 300 kuna ti ćes tribati nadoplatiti taj iznos...znači prvo se trosu tih 300 kuna koje moras iovako ionako platiti a ako potrosis vise od 300 kuna onda nadoplaćujes....nadan se da san ti pomoga
PS. iman ja jedno pitanje
vako do sad smo ja i otac u flex 300 i mater u flex 150 i sad meni i ocu je istekla tarifa, ali materi nije....i sad jeli mozemo nas 3 tj 4 (brata ćemo isto uvalit u tarifu) pribacit na tarifu za obitelj 500....znan da ja i otac nismo problem jer nama je istekla tarifa a materi ima jos 6 miseci dok ne istekne....
jeli se napaćuju poruke za provjeru stanja računa? na broj 0110
ne naplacuju se
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks