trenutno smo ja i otac u flexu 300 ali ubrzo ćemo svi se pribaciit u tarifu za obitelj 500....e sad mene zanima kad uključin opciju web n walk dali je ikako moguće da koristite svi pretplatnici u tarifi???
trenutno smo ja i otac u flexu 300 ali ubrzo ćemo svi se pribaciit u tarifu za obitelj 500....e sad mene zanima kad uključin opciju web n walk dali je ikako moguće da koristite svi pretplatnici u tarifi???
Misliš baš na w'n'w ili Mobile Internet? Zašto uopće uzimaš tu tarifu? Ne vidim baš ništa dobro u njoj i to je valjda jedna od najgorih T-Mobile tarifa pored Flexa.Postoji neki poseban razlog ili...?
ako ti na svom broju uključiš tu opciju, ti ćeš imati besplatan podatkovni promet, a ako još netko želi to koristit mora si uključit posebno na svom broju..
tarifa za obitelj je samo tarifa koja ima pogodnost da nekoliko brojeva bude umreženo (vpn) i da imaju međusobno besplatne razgovore, i troše zajednički tarifu (200, 300 ili 500)
domy_os zašto bi bila najgora tarifa? ako primjerice 5 korisnika često razgovara međusobno, i još su obitelj (prava obitelj, ne tarifa za obitelj)mislim da je ovo odlična tarifa..
nemoraju si aktivirat posebne opcije da bi međusobno besplatno razgovarali, i uz to dolazi im samo 1 račun za njih sve...
upravo ti je phoenix odgovoria zasto
Sve je to OK, ali su cijene poziva izvan "obitelji" ogromne...
pa i nisu baš ogromne..
primjer tarifa za obitelj 300 prema t-mobile su 0,79, a prema ostalima 1,39kn, s time da je ujedno tarifa za obitelj jedina tarifa na kojoj se mogu uključit
opcije unlimited i dugi razgovori (ne računam flex pakete, jer više ne postoje, i tamo su ogromne cijene)..
ma sta su ogromne...među najjeftnijima su...meni u flex 300 prema 98 mi je 1 kunu a ode 0,79...tarifa je sasvim ok jedino je steta sta nemoze se uzet neka opcija pa da je svi zajedno djelimo...npr da uzmemo malo veći paket web and walk-a pa da ga svi zajedno koristimo
Koliko vidim, uz Tarifu za obitelj se može uzeti web'n'walk (koristi ga svaki član pojedinačno) i Mobile Internet (dijele ga svi članovi) pa prouči malo...
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-13-00-00.asp
e fala ti...ja neznan kako to nisan vidija...ali bome nije bas povoljno...
ček...evo bas čitan...ali ovo nije internet koji mogu koristiti na mobitelu nego pise na laptopu...![]()
pa djelomicno je tocno.. namjenjeno je za spajanje na internet preko racunala, ali , ako imas zivaca svako malo mijenjat kartice, mozes tu karticu od mobilnog interneta stavit u mobitel kad ces surfat po internetu..
po meni, totalno neisplativo, jer za 25kn= 125MB, 35kn=350MB, ili 75kn=850MB..
Da, svaki član dobije dodatnu SIM karticu za Mobile Internet. Osim w'n'w-a i toga ne vidim treću opciju. Takva ne postoji ni kod ostalih tarifa, ako ne računamo iTarifu...
definitivno nebi ima zivaca stalno minjati kartice...jos ćemo sve vidti jer se tribamo pribaciti kad mi materi istekne ugovor a to je za misec dana
zanima me dal u tarifi za obitelj 300 naknada za uspostavu poziva(0,25kn) ulazi u tih 300kn ili izvan toga ?
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
ne svaćan te bas sta zelis pitati, ali uglavnom ti mozes tih 300 kuna potrositi onako kako god ti zelis (pozivi,poruke,internet...) i ako ti potrosis priko 300 kuna ti ćes tribati nadoplatiti taj iznos...znači prvo se trosu tih 300 kuna koje moras iovako ionako platiti a ako potrosis vise od 300 kuna onda nadoplaćujes....nadan se da san ti pomoga
PS. iman ja jedno pitanje
vako do sad smo ja i otac u flex 300 i mater u flex 150 i sad meni i ocu je istekla tarifa, ali materi nije....i sad jeli mozemo nas 3 tj 4 (brata ćemo isto uvalit u tarifu) pribacit na tarifu za obitelj 500....znan da ja i otac nismo problem jer nama je istekla tarifa a materi ima jos 6 miseci dok ne istekne....
jeli se napaćuju poruke za provjeru stanja računa? na broj 0110
ne naplacuju se
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks