Jel se moze samo promjeniti opis podforuma Apple?
Apple - iPhone
(11 pregleda)
Forum namijenjen svoj tematici vezanoj uz iPhone i iPhone 3G
dakle da se doda uz ovo "vezanoj uz iPhone, iPhone 3G", i 3GS i 4G![]()
otvorio bi oglasnik nakon dugo godina , svaki qrac ima oglasnik![]()
...FORCA FIUME...
Jel se moze samo promjeniti opis podforuma Apple?
Apple - iPhone
(11 pregleda)
Forum namijenjen svoj tematici vezanoj uz iPhone i iPhone 3G
dakle da se doda uz ovo "vezanoj uz iPhone, iPhone 3G", i 3GS i 4G![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Svaki slijedeći koji upita za Oglasnik, nakon što je već više puta objašnjeno da oglasnika nema i da ga neće biti dok se ne ispune neki tehnički preduvjeti, dobit će tjedan dana vremena da detaljno prouči pravila foruma.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne znam jesam li lud ili što, ali ne mogu skužiti kako u tražilici namjestiti da mi kao rezultat izbaci post u kojem se spominje ono što tražim, a ne cijela tema... Može li pomoć?
Trazilica ti i izbaci bas post, samo ga ne prikaze, a i link izgleda kao da vodi na temu (ali zapravo vodi bas na taj post).
Eh, da je tako, ne bih pitao. Što god napravio, uvijek mi otvara početak teme, prvu stranicu, prvi post i samo u tekstu označi ono što sam tražio.
Meni je takođre banner malo u qurcu.. "Firefox"
Smijem pitat kaj je sa logom foruma?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nekak mi je "malo" sj*ban...
http://slike.hr/slike/dafa_faa5e.jpg.html
Skini najnovije drivere za grafičku.![]()
Šta onda pitaš?
Napisao sam ti ono,jer kod mene sve šmeka...![]()
Reinstal?![]()
Vezano za mutli quote.
Nakon što odaberem 2-3 posta(nije bitno kolko), odgovorim postovi i dalje ostanu označeni. Kolko sam primjetio ostanu do daljnjega označeni, sve dok ih ne odznačim.
Jel to bug ili ....?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Vjerojatno je to netko bitao ali neda mi se čitat 54 stranice... Pa ko netko ima riješenje na brzinu....
Zašto kada kliknem "Novi postovi" ne pokažu samo novi postovi od mog zadnjeg posjeta stranici nego se pokažu 4 stranice zadnjih postova?
....
Kad se poželiš odlogirati, označi postove pročitanim. Sljedeći put će ti prikazati samo novije postove.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
to je to hvala
....
Novi skin??????
ovaj sadašnji je doslovce kurva na netu, i svaki drugi forum je ima, a novi skin i nije neki problem izradit, ili naći neki free.....ili barem refox, ili bluefox
Bookmarks