Trenutno slusam Metallica-u.The unforgiven
Za mene uvjek legendarna pjesma, i nebrojano puta sam je vec cuo, i opet mi se slusa![]()
Da
Ne!
ovu sam jucer cuo i ne izlazi mi iz uha![]()
.damn girl.
Trenutno slusam Metallica-u.The unforgiven
Za mene uvjek legendarna pjesma, i nebrojano puta sam je vec cuo, i opet mi se slusa![]()
Volim slušati narodnjake i tehno...ali nismu mi loše ni tamburice....
I jedna iz Chuck-a![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
a jeste zabrijali s tom lošom glazbom![]()
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
Dione: Energy overload
HC4L
I feel so dirty right now ^^
SRB: Far Beyond
HC4L
Ova druga je malo bezveze- čudni su im glasovi
Ali mi je ušla u uho.
Kao ono smeće od Biebera... to mi odzvanja pola dana u glavi ako negdje čujem početak refrena... A pjesma je toliko glupa...Dobro, ova dolje je bolja od nje.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Muzika? I'll show you what muzika is
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Ovo na početku piše: "Mamić will transport you..."![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kad je bal...
Ova me baš nabrije kada se vozimOd 1:17...
Hvala, GT-R![]()
ccc..
Kakva je to trula muzika ^^
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Wtf Vert
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ovo mi je hit ovih dana![]()
A i ona mi je uvijek hit
Україна
prejaka stvar
Evo jos jedna dobra stvar, film Piranha valja samo zbog muzike i ajde, ima dobrih cura![]()
Zadnji uredio Sljaka : 29-09-2010 u 23:40 Razlog: izbačeni nepotrebni komentari
Bookmarks