Da
Ne!
Lol podsjetilo me kad sam prvi put na slušalicama slušao Od Pink Floyda 'Lost for words', navečer u krevetu... I sav sretan, već poslušao pola albuma i počinje ta stvar, čujem netko korača i.... Poslušaj pa vidi, srce mi je bilo u grlu dok nisam povezao da je to dio pjesme![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...e ovo sam tražio i tražio. Meni jedna od najjačih/"čišćih" HC stvari, ma super.
Evo vam malo predložaka za sutrašnju dugu noć.
Triax: Rise of Brutality
HC4L
Jednostavno predobro:
Lenny Dee: Forgotten Moments (Ophidian Remix)
Stvar se našla na zadnjih par kompilacija, jedna i Always Hardcore Volume 23, koju trenutno slušam (najnovija).
usput još jedna u sličnom ritmu, Ophidian: Angel
HC4L
Angerfist & Outblast: Delusion
HC4L
ej... ovo sam tražio i tražio, legendarna stvar iz devedesetih, hr rave
I BEE: Stipe i Ruža
...e ta vremena
HC4L
Evo, u zadnje vrijeme slušam samo ovu stranicu.
Odaberem napopularnije i shuffle.
Svako malo nađem neku dobru- prebacim na mobitel i super.
Uglavnom, pogledajte ako želite naći novu muziku (ili ne želite imati muziku na HDD- u)![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja mislio da sam ovu stvar podijelio već sa vama kad ono...
Partyraiser & Scrape Face: Harder Dan De Rest (Deterrent Man Remix)
inače remix je super, u odnosu na original
HC4L
U zadnje vrijeme slusam samo Linkin Park i Limp Bizkit![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
That's OK
we're insured
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
[/QUOTE]
Україна
points, dobaaar
Evo malo i aktuelne komercijale
Україна
A state of trance episode 443,
www.weloveatrance.com
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Evo i što ja u zadnje vrijeme najviše slušam:
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
njanja
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Україна
DjMixstar zakon, imam par njegovih house i electro (mada neslušam electro) mixeva po sat i pol, predobri su..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Baš vesela pjesma.
Evo jedne crkvene, predivna: Ima jedna duga cesta
nekako kada se u crkvi pijeva mi ljepše zvuči
HC4L
^^^ Šta ti se desilo?
Sve neke rejverske šeme a sad si nekako produhovljen...![]()
fora, fora.
Iskreno od uvijek mi se ta pijesma sviđala pošto sam redovni nedjeljni gost. Istina da sam rejver u duši al rekoh da stavim i tu, razlog ima.... ali bih ga zadržao za sebe, možda i pomogne...
HC4L
Untitled #8 - Sigur rós
Waa, obožavam se probudit uz ovu stvar![]()
Nije losa pjesma Xlr
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks