https://motonavmobile.naviextras.com/shop/portal/home
po ovome je 55€...
Što je sam Garminom i Mobile XT? Ima li tko informaciju da bi mogli izbaciti za Android platformu?
Koliko vidim na njihovim stranicama nude samo svoj mobitel i podršku za Blackberry.
Garmin še ne dela, baje pa bo kmalu?
ja na Desireu koristim Navigon koji mi radi dosta dobro. A od nedavno testiram Wikitude Drive koji zacudjujuce dobro radi s obzirom kakva je aplikacija.
dobar grah daleko se čuje
jo kakav nered: kje si dobil wikitude?
ste čuli za igo primo?
Ako se ne varam iGO Primo je za WM a ne za Android.
Probaj sa Sygic ili Co-pilot. Obadvije rade odlično,imaju karte Makedonije, ali da li su potpune ne znam jer nisam tamo putovao. Sygic ima dobru kartu Hrvatske, dok su mu lošije Srbija, Bosna i C.Gora .
Igo bi trebao da je najpotpuniji, ali na HTC Desire ne radi u full screen, pa je bezveze
Ako si ubacivo u HTC Desire MY Way onda je i logicno da nije full screen jer nije namjenjen za visoku rezoluciju. U HTC Desire ide Motonav i sigurno je naj bolje pokrivena ex yu sa njim.
Imam HTC Tattoo i zanima me koja navigacija mu najbolje pristaje, kakva su vasa iskustva da ne isprobavam uzalud ??
Evo,
za HTC Tattoo ti mogu preporučiti Navigon. Ja ga imam instaliranog, radi odlično, vrlo precizan, karte odlične, vrlo brz što se tiče lociranja.
Jedina zamjerka...nema glasovno navođenje na hrvatskom, a i problem je iskalkulirati rutu recimo ako ideš van granica HR.
Bar sam tako čuo.
CARpeDiem*
Kad će Garmin za Andorid, ovaj iGO me razočarao, sučelje mu je strašno loše i ružno!
Na WM-u je prelijepo sučelje.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ajme... A ja mislio da je bitnije da je aplikacija funkcionalna a ne "lijepa".
Drugim rijecima... Mene osobno zaboli za sucelje, dok god radi kako ocekujem da radi.
nisu iGo i Garmin jedini![]()
Odkad sam stavio froyo na desire, ne mogu vise copilot instalirati...onaj copilot_8.0.0.606. Ima li pomoći?
ja nažalostgps imam velikih problema s navigacijom, koristim Motonav i Navigon i sve radi ok nekih 10 min, a nakon toga se mob restarta, upalim ga isto radi par minuta i opet reboot i tako u nedogled, isto tako i s GPS Test aplikacijom....možda netko ima sličnih iskustava?
Jer ima tko Ndrive tj mapu Hrvatske.... navigacija se cini super ali....
Ljudi šta preporučujete da stavim na Galaxy-a?
Imao sam iGO i nisam se baš nešto oduševio funkcionalnošću i estetikom.
Karte su bile OK, uvjek me odvela gdje treba.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ajmo probat ispočetka ... imam HTC Desire i stavio bi neku navigaciju (po mogućnosti najsličniju garminovoj koju sam imao na N96 - pokojni jer nezna plivati) sa hrvatskim glasovnim navođenjem (i hrvatskim izbornikom po mogućnosti). uzeo bi cijelu EU kartu. postoji li mogućnost da se garmin stavi na Desire, jer sam nekad davno kupio oriđiđi paket (budala).
sad nemam namjeru potrošiti ništa jer vidim da se može i puuuno jeftinije proći. vidio sam da postoji puno navigacija al me zanima najbliža garminu
hvala unaprijed
Garmin nemaš za Android, ostalo što izabrati??? dosta je hvaljen iGO...
HC4L
Testiro sam motonav razočaro me,navigon je ok,copilot mi je tak tak jel rute su mu katastrofa,a i kasni sa računanjem nove rute i stalno vodi nekom lijevom rutom prvo te smota u krug pa onda na to mjesto koje si odredio mada si u opcijama podesio sve kako treba,neznam ostale nisam još probo ove sam baš dobro probo i to je moje mišljenje o njima.
Bookmarks