Koji STB, koji DSL router, koliko je dugačak UTP kabel, koji TV,...? Bez više detalja je teško pomoći...
Dobrodošao na Cafe Mobil. Obavezno pročitaj pravila foruma.
Ima problem pri instalaciji maxTV-a, sve kablove sam dobro spojio i 5 puta pogledao, internet mi radi dobro ali maxTV prijamnik mi neće proradit, naime kad ga uključim u struju mi se samo pojavi P2:02 i tako stoji i neće dalje...sve sam probao i s daljenskim ali neću se pokrenut...pa ako mi neko može pomoći ko je imao isti problem ? hvala![]()
Koji STB, koji DSL router, koliko je dugačak UTP kabel, koji TV,...? Bez više detalja je teško pomoći...
Dobrodošao na Cafe Mobil. Obavezno pročitaj pravila foruma.
Imam Tompson ST780 koji radi dobro i nema nikakvih problema, povezan je s maxTV prijamnikom s Ethernet kabelom dužine cca. 3 metara i sve zeleno svjetli i nema nikakve greške, maxTV prijamnik je Scientific Atlanta i ništa neće, pravilno je povezan s SCART kabelom s TV-om i ukljućen u struju i samo svjetli P2:02... neznam kako bi drugačije objasnio problem
Ako si UTP spojio u IPTV port (crvene boje) na routeru, ako si mijenjao UTP kabel i ako si pokušao više puta resetirati STB, onda je problem ili do samog STB-a ili do T-Coma. Kad sve isprobaš i ništa ne pomogne, zovi SZK...
Provjeri banalnu stvar prije nego zoveš SZK. Pogledaj da li trepće lampica priključka di si spojio Atlantu. Ovo P2:02 se pojavi kad počinje učitavanje podataka, ali ako nema veze onda stoji samo tako. Kako ti internet radi, jedino što možeš provjerit je da li postoji prijenos podataka između routera i prijemnika. Ako ne, zamijeni kabele od interneta i maxtv-a tako da budeš siguran da ti je kabel ispravan. Tek tada zovi SZK.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks