dakle kad pokrenem instalaciju sp2 sve ide normalno dok ne dode otprilike na pola kad kaze: creating restore point i onda se samo zamrzne,zna li netko razlog ovomu?
dakle kad pokrenem instalaciju sp2 sve ide normalno dok ne dode otprilike na pola kad kaze: creating restore point i onda se samo zamrzne,zna li netko razlog ovomu?
Sad bih ti rekao "tipično za Windowse" al ti to ne pomaže previše...
I vjerujem da si nakon toga restartao PC i probao ponobvo, i da ne ide.
Ima negdje na MS siteu, u KBu, za naći switcheve koji se mogu dodat u command-line kad se pokreće SP2 instalacija, da se preskoči (npr) RestorePoint. Mada se ne bih baš s tim igrao, restore point je (bar kod SP2) jako korisna stvar.
Probaj preko TaskManagera pobit sve procese i taskove koji ti baš ne trebaju (one gluposti od audio-kartice, QuickTime itd) - možda nešto drži neki file, dll, ocx, tak nešto...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ova zadnja solucija je i meni pala na pamet u ocaju prije par minura pa sam killo par sumnjivih taskova i sad "vrti" dalje,tnx
Nisi napomenuo je li to nadogradnja xp-a ili kompletan xp sp2.
Promijeni win xp sp2 jer ako nije original već je u Ner-u spajan Xp sa Sp2 zna doći do zastoja.
Promijeni cd s instalacijskim programom.To je za komplet xp sp2.
A ako je nadogradnja onda ili nešto nije u redu s cd-om od sp2 ili imaš(Ili si imao)neki virus koji se ubacio u sistem restore ili je tamo napravio neku štetu.
A ako nisi dugo formatirao disk preporučam da napraviš upravo to.
SAmo prethodno spremi dokumente na sigurno)
mene jebe onak key nemam kao dobar key pa nece
serial key mislim
evo pokusaj pod rednim brojem dva...
dakle okusao sam se po drugi put u instalaciji sp2 i uspio...instalira,kaze da je potreban restart,sustav se digne uredno...i sve fino krasno samo sto nemogu otvoriti windows explorer,my computer....pa ako netko ima prijedlog,pomoc bi mi trenutno dobro dosla
btw. gruntovcan,i meni je prvo javljo da je serial ilegalan pa sam skinuo s neta program koji mjenja serial key i uspio sam instalirat,uz gorenavedeni problem
Bookmarks