Ima službena last.fm aplikacija za skroblanje - radi isto kao last.fm klijent na pc-u + možeš u njemu slušat radio itd itd... Uglavnom, moćno je to sređeno. Me happy![]()
Razmišljam o kupnji HTC hero, ali mislim da ovo generalno vrijedi za sve Androide.
Kakva je situacija sa syncom sviranih pjesama na Android mobitelu sa last.fm aplikacijom i općenito servisom?
Kad sam koristio Ipod Touch, tokom dana sam slušao mp3, kad sam došao doma ili sljedeći dan spojio Touch na komp i upalio Itunes, sva svirana glazba se automatski syncala sa Last.fm aplikacijom.
Koje aplikacije bi trebale biti korištene za tko nešto? Pretpostavljam da je to moguće.
Molio bih za iskustva u vezi Last.fm.
Hvala![]()
Ima službena last.fm aplikacija za skroblanje - radi isto kao last.fm klijent na pc-u + možeš u njemu slušat radio itd itd... Uglavnom, moćno je to sređeno. Me happy![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zapravo, kad instaliraš aplikaciju, ništa ne pokrećešKad plejaš mjuzu iz default playera (ili nekog drugog podržanog), scrobbler se sam pali i sve je automatski. Kasnije nakon što zaustaviš sviranje on se prebacuje u background dok ga sistem skroz ne ugasi i tako sve u krug. U principu korisnička interakcija je minimalna i to mi se sviđa, ne moram ništa paliti gasiti bla bla
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks