Nažalost nema ga niti na proizvođačevoj stranici.Negdje sam vidio da bi navodno trebao radit sa Float's Mobile Agentom.Možeš ga skinuti OVDJE (ima oko 2.03MB) pa probaj i javi.
Moooolim vas ako mi itko moze pomoci gdje ga mogu downloadati, ili ako ga netko ima da mi ga posalje postom pa mu vratim cim instaliram - hitno mi je a nemogu ga nigdje naci!
Hvala, Ana
Nažalost nema ga niti na proizvođačevoj stranici.Negdje sam vidio da bi navodno trebao radit sa Float's Mobile Agentom.Možeš ga skinuti OVDJE (ima oko 2.03MB) pa probaj i javi.
Zadnji uredio sms freak : 04-05-2005 u 01:16
Najbolje ti je pitati nekoga tko ima LG, jer ga je valjda dobio s mobom...ja sam imao prije 3 mjeseca L5100 i dobio sam s mobom i kabel i CD sa PC Syncom...
Bom Chicka WahWah
Ali nitko ga nije ni dobio s mobom....Jel moguce da ga nema???
Jesi probala pitati u ECOS-u (oni su ovlašteni servis za LG)? Taj program nemaš za kupiti u slobodnoj prodaju, ali bi ti ga mogli spržiti na CD...tak sam ja bio u Europatradeu u Sesvetama, pa su mi spržili program za mob...
Bom Chicka WahWah
Ja sam ti iz Malog Lošinja....Ako je to u ZG nema teorije da idem tamo samo zbog toga!
E i onaj program ga poveze ali nemozes nis, kao s PCSync-om skidat melodije il slike! Ja imam PCSync, ali za stariji LG i ne radi mi s ovim.![]()
Originalni PC Sync koji ti treba za C3300 nema baš prevelike mogućnosti...odnosno, hoću ti reći da ćeš putem njega jedino moći prebacivati fotke i filmiće s moba na komp i to je to...kao i ostatak ljudi ovdje nemrem skužiti kak da prebacim stvari s kompa na mob...
Ali nekaj se priča da postoji koji drugi program za LG s kojim će i to biti dostupno, ali ne znam puno o tome...ako si iz Lošinja, raspitaj se da vidiš kojeg ovlaštenog servisera imaš u blizini, pa bi ti on mogao pomoći![]()
Bom Chicka WahWah
Jer s onim starijim LG-om sam na CD-u dobila i brdo melodija za downloadati pomocu PC Sync-a! A i nasla sam na netu neku stranicu s koje mozes besplatno, isto s PC Sync-om skinuti slike i melodije na mob!
Joj da bar ima neki program - to mi je bas mrak!
Možeš probati malo surfati po net, pa možda nekaj nađeš...LG-a sam imao vrlo kratko tak da ne znam di bi kaj našla...odeš na google i tražiš![]()
Bom Chicka WahWah
Imam frenda koji je kupio LG-a prije par dana, pa ću vidjet kod njega jer ima kakav program i kabel i kak on to sve spaja...ak saznam kaj korisnog, javim ti...a ak uspijem saznati kak se zove program, koji sam spomenu da ima puno više mogućnosti nego PC Sync, budem ti ga poslao poštom...
Javim ti ak saznam kaj korisnog![]()
Bom Chicka WahWah
Hvala ti puno puno! I da ne uspijes nema veze - hvala na trudu!![]()
Pozdrav Losinju, AnchyGirl ako si uspjela skinuti slike sa mobitela na pc javi mi please!
Hrpa slika na mobu ali nemogu ih spremiti na pc..............
ako nisi pronasla do sa anchy javi se imam ga
MOBILedit! je program koji bi morao raditi sa LG-em.U jednoj trgovini sam vidio taj soft u paketu sa USB to serial data kabelom za LG 1200,2100,3300.175 kn košta.
Kupio dotični kabel sa softwareom (koji se inace moze skinuti sa njihove stranice jer nije full verzija) i stvar ne radi.
U prvi tren prepozna kao telefon da je spojen ,ali poslije stalno javlja grešku.
Na stranici Mobiledita c3300 nije naveden kao odrzan telefon.
Gadovi!Bolje im je da mijenjaju tu naljepnicu a i uvoznika treba kontaktirati.
lg c3300 radi sa kabelom za lg c1000 i program lg pc sync c 3300, zainteresirani neka se jave saljem tko treba....................
Hvala na ponudi, trebam softver za prebacivanje slika s moba LG C3300 na PC.
A, gdje se može kupiti kabel za isto?
Teri
Pošalji mi na cimomario(at)gmail.com pa ću staviti u privitak ovdje da svi kojima treba mogu skinuti.Izvorno postao daruvar
Meni treba taj software očajno!! Molim te pošalji mi ga naIzvorno postao daruvar
svijet-glazbe@hi.t-com.hr
Prekopao sam sve i svašta i nigdje ga ne mogu skinuti... očito sam tražio na krivim mjestima.
Puno hvala!!
I ja imam c3300. Možda nije ono što trebaš, ali ovim programom bez problema šaljem slike i melodije na mob: LG Contents BankIzvorno postao AnchyGirl
Ako su datoteke .mid prethodno melodije moraš pretvoriti u .mmf (SMAF 40chords), što ćeš jednostavno učiniti pomoću PsmPlay5.0 programa, a slike možeš ubacivati bilo kojeg poznatog formata (jpeg, gif, bmp...)![]()
Javi da li sam ti uspio pomoći i ako još šro zatreba, na raspolaganju sam. Ako programe ne možeš naći na netu, javi da ti pošaljem.
Našao sam ga!
Ovo je početna stranica http://wowlg.com/gate.jsp ali da se ne gnjavite evo vam direktni link za eng.verziju pa skinite,ima 10,9 MB u zipu.
Pošto je original LG software besplatan je i nikakvu registraciju ne traži.Još mi samo treba kabel i cura će me obožavatCode:http://uk.wowlg.com/data/img_ph/ph_sw/C3300_UK_1.zip![]()
Pozz![]()
da li netko zna gdje se može downloadati ili ima usb driver za sinkronizaciju lg c3300 sa pc-ijem?
Bookmarks