Jel to samo zajedno ako uzmeš ili vrijedi ako i odvojeno, samo adsl npr.?
Znači novo u T-mobileu,MAX TV I MAX ADSL prvih 6 mjeseci za 1kn,a pri tome imaš prvih 6 mj i neograničen internet...predobro,još kad bi nagovorio svoje da sad uzmem ovo ...
http://www.t-com.hr/privatni/interne...a_31_10_10.asp
a pritom za max tv tcom ima i nove programske pakete.,
http://www.t-com.hr/privatni/televiz...keti/index.asp
Jel to samo zajedno ako uzmeš ili vrijedi ako i odvojeno, samo adsl npr.?
Svako je posebno...al jos nikad nije bilo da prvih 6 mj za 1kn,bilo je prosle jeseni prva 3mj za 1kn,a sad je jos bolje,.samo imam pitanje,.naime moj kucni je prijavljen u tcomu na mog strica koji je sad u njemackoj,e sad ako ja zelim uzet max adsl dali mogu i ja potpisati ugovor(imam 18god sad) ili to mora bas on doc i potpisat?
Možeš i ti ako ti stric da punomoć da ga zastupaš, inače ništa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sve je to dobra navlakusa iz t-coma,vjeruj
meni t-com izvlaci i do 500kn mjesecno...kako..
1.Pretplata za tel. ti je 60kn+pdv
2.pretplata za osnovni max tv paket 65kn + pdv
3.Paket adsl,je zavisi koji uzmes (promet) 1GB,15GB ili flat
u osnovnom paketu max tv imas dosta ali nemas onaj koji mi muski najvise volimo a to je sportski paket..on ti je mjsecno 70 kn ili na pretplatu 24 mj 48kn
ako ces staviti malo sadrzaja za odrasle + paket dokumentaraca sa hr titlovima to je jos dodatnih 15kn
E sad ono najbitnije..prvih 6mj za 1kn,ali samo ako potpises ugovor na 24 mjeseca
napravili su navlakusu,nije ni cudo kad iskon nudi bolje...
Jedina prednost,rijetko kad puca adsl veza,opet nedostatak sto max tv zna cesto zamrznut.......e sad..to je moje misljenje a cifre su istina
Pa normalno da je na 24mjeseca,zar nije tako uvijek?ja bi sebi uzeo 15gb,a opet prvi 6 mjeseci bi placo 1kn,i imo bi neogranicen net tj.flat a tek od proljeca bi placao 128kn i imo bi 15gb,meni je ova akcija i vise nego dobra,a sad moram vidit ocu uzet sta na kraju
Gledao sam sto daju kao poklon za postojece korisnike koji nisu pod ugovorom i ne vidim modeme u ponudi ili ne gledam dobro?
Jel iko od vas uzeo adsl u ovoj akciji,ja bih si sutra htio uzet,nadam se
može li mi netko pomoć vezano za maxtv i prvi 6 mjeseci za 1 kn? Dakle posptisao sam ugovor na 24 mjeseca sa 19.05.2009. maxtv 1kn prvih 6 mjeseci. Zvao sam t-com 3 puta da pitam s njihove strane kad mi ističe ugovor za maxtv i svaki put dobijem drugu informaciju! Prvi put su mi rekli do 6 mjeseca što mi je činilo normalno i logično, drugi put do 8 mjeseca kao instalirana neka dodatna oprema a ništa nije naknadno instalirano i danas 3. put zovem i dobijem odgovor do 8.12.2011. jer kao prvih 6mj za 1kn ne ulazi ugovor što mi nije uopće logično! Čitao sam članke ugovora ali nigdje nemogu naći ništa vezano za tu akciju 6mj za 1 kn. Da li netko zna koji su pravi uvijeti za ovu akciju koja je bila?
hvala!
Bookmarks