zna li itko gdje pronaći apk file nove verzije google eartha ( 1.1 ) ? Google ima super politiku da neke zemlje očito ne mogu imati earth na svojim androidima![]()
neki sms program,da imam foldere ko na klasicnom mobu? moguce?
i da mi javi izvjesce,barem da mob zavibrira..jer moram pod sms ici,pa opcije,pa tamo pise dostavljena .. da bar ima neki skocni prozor ko SE i nokia..
te program koji omogucuje rucno biranje gsm mreza..jer zivim kraj granice pa mi mob stalno mijenja mrezu,sa vipa na slo mreze..
zna li itko gdje pronaći apk file nove verzije google eartha ( 1.1 ) ? Google ima super politiku da neke zemlje očito ne mogu imati earth na svojim androidima![]()
Use the Fork, because there is no Spoon.
Nije problem u zemljama već u firmwareu uređaja koji nije u skladu s friško izdanim aplikacijama. No da, i to je retardirana politika Googlea, jer bi praktički za svaku novu aplikaciju koju Google izda, proizvođač mobitela trebao izbaciti novi firmware. Toliko od "otvorenosti" open-sourcea. Android je sve samo ne otvoren. Inače, obećano je da će Froyo riješit ovaj kaos u Marketu.
Tražim po ovim stranicama iz prvog posta ali nemogu naći program da mi mobitel služi kao web camera za MSN (i7500) preko wlana.
Dajte barem ime programa, pa ću se snaći nekako..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Našao sam samo jednu aplikaciju za kontrolu foobara i loša je. Ima li netko neku bolju?
Imam jedan problemcic, instalirao sam dosta programa na svog milestona pa mi je kao malo usporio, jel ima kakav programcic da ne moram brisati programe a da mi mob. radi normalno
[QUOTE=yager;944666]Advanced task killer, advanced task manager, system panel.
koja sad od ta dva da instaliram, il trebam oba dva
Pa koji hoćeš. To su task manageri i cilj im je prekinuti pozadinske procese zbog kojih ti je mob vjerojatno sporiji, zbog samog broja instaliranih aplikacija ne bi trebao.
Ja imam sva tri instalirana, s tim da sam ih prestao koristit, odnosno samo prvi koristim i to nakon bootanja(paljenja moba).
Ekipica,pitanje,sa čime mogu na Androidu,editirat CFG file koji inaće na PCu editiram sa Wordpadom++?
EDIT: uspio sma ga otvorit preko Astra s FileEditom![]()
Zadnji uredio troublemaker : 31-08-2010 u 00:50
pa zašto?
Jel postoji neki program slican onom na iPhoneu za obradu slika i videa (iPhone 4-Movie Maker) za android?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Adobe Reader je dobio update koji omogućuje pinch to zoom (ako je nekome to bitno), reflow i ima bolje (veće) zumiranje.
Tako da mi je on sada najbolji PDF reader.
Jedina mana je da ne može otvoriti ogromni PDF (tipa kartu Lošinja od 10 MB), ali ionako nemam potrebe za takvim dokumentima.
Nedavno sam našao i Music Player Lock Screen koji mijenja lock screen ako slušate glazbu na defaultnom playeru.
Znači, slušate pjesmu, zaključate ekran i kod otključavanja vam pokaže kontrole za naprijed, nazad i pauziranje (i album art preko cijelog ekrana).
Uglavnom, slično kada ostavite Now Playing ekran upaljen pa zaključate mobitel- samo elegantinije.
Meni se znao nekada otključati mobitel u džepu (ako se otvori tipkovnica) pa mi je pjesma "preskakala", tj. slučajno se pomicao onaj slider za "seek".
Ali, ovo mi se čini kao bolja alternativa.
Naravno, ako stisnete home tipku- pokaže vam se normalni lockscreen koji imate.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Poz sima...
Trebam i neki dobar task manager da malo optimiziram rad (volio bi ga malo ubrzati)...
Možete li mi preporučiti neki widget za slike kao npr. u 1.5 bio je photo album no u 2.1 ga nema ??? Okvir di se mogu malo vrtjeti slike... (Ima još toga što su maknuli)
Ima li neki "pametni" sat da bude na home-u?
Zadnji uredio HCSC : 02-09-2010 u 15:01 Razlog: obrisan višak
ja sam sa marketa skinuo baš njega... task manager. imaš ih povampirenih nekoliko, svi su u suštini isti, obavljaju istu funkciju, tako da sa nijednim nećeš pogriješiti.
što se tiče sata, ja koristim beautiful widgets i tamo imam vrijeme i sat. danas planiram srediti svoje homescreenove do kraja, poskidati aplikacije i sve, tada ću poslikati i staviti na forum, pa ćeš moći vidjeti što u biti ja sve imam i što sve koristim.
što se tiče slika, ne bih znao, ne koristim. to će ti netko drugi preporučiti![]()
Da, NetCounter je u prednosti sto moze razlikovati WLAN od APN-a ako se dobro jos sjecam.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Trazim aplikaciju za Andorid slicu ISnort za Iphone http://www.theisnort.com/isnort.html
edit: naso sam, zove se nose candy
Zadnji uredio Kambe : 04-09-2010 u 19:09
poz, zanima me postoji li neka aplikacija pomocu koje se mogu spojiti na laptop te koristiti internet sa laptopa?
mozda ne treba aplikacija pa ako netko zna nacin kako se spojiti na net preko laptopa bio bih vrlo zahvalan... thx xD
Zna li netko gdje mogu skinuti Wifi Config Editor Pro? http://www.androidzoom.com/android_a...-pro_jikz.html
Pa jel moguće da bTunes nemože na Galaxy-a???
Na Marketu ga nema, našao sam ga na Ipmartu i neće ga instalirat(
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
jel zna neko di bi mogo besplatno nabavit neke od ovih igrica
N.O.V.A.
Asphalt 5
H.A.W.X
Let's Golf
Assassin's Creed
real football 2010
Hero of Sparta
Dungeon Hunter
Gangstar : West Coast Hustle
Modern Combat
Speed Forge 3D
Raging Thunder 2
ToonWarz
Wave Blazer
backbreaker
Armageddon Squadron
Homerun Battle 3D
Super KO Boxing 2
Crusade Of Destiny
Welcome To Hell
Magnetic Sports Soccer
fifa 2010
Pirate Wings
Sniper vs Sniper
Big Mountain Snowboarding
HEAVY GUNNER 3D
GrandPrix Live Racing
Hockey Nation 2010
trazim po googlu al sve je to opasno za skidat i instaliravat na mob.. jednom sam tako sjebo sony ericson.. instaliro sam igru i mob se ugasio i otad bjeli ekran.. mislim svako moze neko smece uploadat na net i neko skine i ode mob..
ak neko ima neku od ovih igri pls javite mi se... ili ak znate za neku provjerenu stranicu.. fala vam
evo i link sa youtube-a http://www.youtube.com/watch?v=309hcWl8wnE
Omg e ovo je vec sada pretjerano...
Evo ti hint di mozes nac sve te igrice free hint
Bookmarks