Zadnji uredio hrc50 : 01-09-2010 u 00:14
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Evo šta se desilo: Promijenio sam mlm file prema tvojim uputama, i funkcioniralo je, berem isprva. Onda sam skužio da mi ne želi izbrisati "favorites". Odem tamo u "upravljanje interesnim točkama" i tamo izbrišem adrese koje ne želim u favorites. I piše mi da da ih je izbrisao, ja se vratim natrag u "meni", ponovno pogledam favorites i one su opet tamo. Tako sam probao par puta i onda je, kako je "meni" podosta spor, sygic se sam ugasio. I to se desi kada nešto brzo radim u menu. I kada sam ga ponovno pokrenuo, opet sam morao birati jezik itd... A favorites su opet tu, njih nije izbrisao. Sad ja neznam u čemu je problem. Evo kako izgleda moj mlm:
[PRODUCT:Drive10 Europe]
name=Drive10 Europe
tts=no
sdk=no
truckAttr=no
premiumPOI=no
exPostals=no
speedcam=SCDB:EXTEUR:2012.08,SCDB:ISL:2012.08,SCDB :IMN:2012.08
maps=NT:EXTEUR:2010.07
E da, svaki put mi izbriše "home adress" ili početna lokacija, neznam kako se točno zove. U principu samo zapamti favorites (koje neće da izbriše ni dok ja to hoću), sve ostalo je kao da ga prvi put pokrećem. Vidim da si gore prije napisao da imam mapu Island i Isle of man. Ja sam samo kopirao slijedeće Navteq 2010.07 mape: World map, Hrvatska, Slovenija, Austrija, Italija, Švicarska, Njemačka. Nema fajlova za speedcams. Neznam da li šta znači ali inače "meni" mi je malo usporen ali dok navigira je sasvim ok . Neznam da li to ima ikakve veze. Već sam probao deinstalirati i ponovno instalirati, i radi na početku ok i onda problemi. Da probam sa Mobile maps 10 v8.06? Ili Mobile maps 9 ako uopće radi na 2.1?
I hvala ti na pomoći. Btw. tutorijal ti je odličan.
Zadnji uredio pravnik66 : 01-09-2010 u 23:13
bok pravnik66 ! molim te da mi objasniš kako si to uspio posložiti. Ne znam kako da stavim foldereu u telefon, odnosno stavim ih ali ih poslije ne mogu pronaći. Spojim se preko usb kabela kao disk drive. Hvala ti !!!
Bookmarks