Pokušao sam 2-3 puta, aktivira ga on, ali ne učitaje mi mape. Stvarno neznam u čemu bi bio problem.
Pokušao sam 2-3 puta, aktivira ga on, ali ne učitaje mi mape. Stvarno neznam u čemu bi bio problem.
Ima neka tajna veza, tajna veza za sve nas.....
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Pokušao, ali jednostavno mi ne učitaje karte, karte su mi snimljene na SD kartici kao što je bilo napisano u uputi, HTC se spoji na satelite, ali ne mogu postaviti početnu lokaciju, i na početku dobivam poruku "Faild to load maps"
Ima neka tajna veza, tajna veza za sve nas.....
pozdrav ekipa, imam jedno kratko pitanje. instalirao sam Sygic Mobile Maps 10 v8.14 i nemam ponuđeni hrvatski jezik,ubacio sam hrv zvuk i kartu i sve super šljaka. sad me zanima dal se da kako ubacit hrv jezik.. unaprijed hvala na odgovorima.pozdrav
PozdraF zajednici.
Evo nakon poduže stanke ponovo se aktivirah na našoj Mobilnoj Kavici. Do prije par godina bio sam aktivan na Motorolinom području ali sad sam se prebacio ovdje pošto sam dobio HTC Tatoo i umirovio svoju V360 (Motorola4ever).
Instalirao i posložio Sygic Mobile Maps 10 v8.14....radi super, koristim NAVTEQ mape jer mi se čine detaljnije (barem u Hr.). Pohvala g.HRC-u na savršenom tutorijalu, bilo je lako posložiti stvari na svoje mjesto.
Ono što me zanima a nisam našao (ne znači da možda to niste negdje i objasnili) je kako dobiti hr. meni u Sygic-u ako je to uopće moguće? Mislim.....vidio sam objašnjenja o pooštravanju slova u meniju pa primjetih da je taj meni na hrvatskom.
Hvala unaprijed.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Što se tiče HR menia, skini (ako ga još nisi!) Sygic Mobile Maps 10 v.8.06, tamo imaš i HR meni (croatian.lang), pa ga samo prekopiraj u folder: \res\skin. A glasovno navođenje: croatian_woman stavi u folder: \res\voices.
Hvala na pohvalama za Tutorial!
Što se tiče HR menia, isti odgovor ko i za strikan-a
Zadnji uredio hrc50 : 21-08-2010 u 00:43
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Hvala na objašnjenju. Obavljeno i sada sam potpuno zadovoljan. Hvala.
hoce li sygic radit na htc wildfire?? uzeo bih taj mob,posto ga mogu dobit za par kuna..a navigacija mi treba,sygic mi je jako dobar na nokiji,ispred garmina..pa me zanima dal ide sygic na taj htc bez problema..kao nasljednik je tattoa a taj je imao razne probleme radi reze ekrana..pls help..
pozdrav...koliko sygic zauzima na memoriji telefona? tj. dali se moze instalirat i na sd karticu?? hvala...
(imao sam navigon koji zauzima 26mb-a - sama aplikacija i neide na sd...pa trazim bolje rjesenje)
...dajte mi molim vas recite gdje taj .mlm file za hrvatsku mogu nac...hvala
Zadnji uredio dgrgic37 : 22-08-2010 u 02:49
neznam zašto nebi sygic radio na njemu, pošto ima Android OS v2.1??!!
sygic možeš bez problema instalirati na sd karticu, što se i preporuča! A koliko zauzima mjesta? Zavisi koje sve karte želiš instalirati. Skini ga pa pogledaj.
.mlm za Hrvatsku nemaš, nego imaš .mlm za Europu, Ameriku itd.!
Zbog malog ekrana, vjerojatno premalog za navigaciju. Ljudi na Tattoo su imali problema zbog toga sto se tice navigacije...
Ne kužim zakaj su imali problema zbog malog ekrana. Ja imam Tatoo i Sygic mi je super funkcionalan i pregledan na 3D opciji. Mislim da je tu više problem taštine, jer neki ljudi jednostavno nemogu prihvatiti da imaju malog.....ekrana naravno. Na kraju krajeva, Sygic ima audio opciju pa nemoraš ni gledat u "maloga" nego ga slušaš.....točan je ko vurica.
aha...ma nije bitno koliko zauzima na sd-u, bitno je da ide tamo :-)
a ovo sa mlm.-om ne kuzim. ne uspijevam stavit kartu hrvatske...sve instaliram, ali se mucim sa tim mlm-om...pogledao sam 100 foruma, i nikako da uspijem
Ako si stavio NAVTEQ karte od 10-2009 upotrijebi .mlm koji stoji ispod popisa karata!
a ako si stavio TeleAtlas karte od 03-2010, tada stavi .mlm koji stoji ispod njih:[PRODUCT:SMM10 World]
name=SMM10 World
AlwaysCheck=yes
tts=no
sdk=no
truckAttr=no
premiumPOI=no
exPostals=yes
speedcam=SCDB:World:2012.03
maps=NT:World:2009.12
Kako napraviti foldere da možeš koristiti obadvije karte, pročitaj post br 5 iz Tuturiala!! Najvjerojatnije tu griješiš![PRODUCT:SMM10 World]
name=SMM10 World
tts=no
sdk=no
truckAttr=no
premiumPOI=no
exPostals=yes
speedcam=SCDB:World:2012.03,SCDB:NAmerica:2012.03
maps=TA:World:2010.12,TA:NAmerica:2010.12
Ok, malo se zezam ali eto kod mene (a vjerujem i kod drugih) na Tatoo Sygic radi super. Pregledan je i koliko vidim cijelo sućelje je stalo u ekran.
Evo sam se registrirao na stranicu da ti zahvalim na ovome izvanrednom tutorijalu i programu , instalirao sam ga na HTC Desire radi perfektno , Ovo je do sada najbolja aplikacija koju sam pronašao za ovaj mobitel inače , nadam se da ču naći još kvalitetnih aplikacija poput ove , puno pozdrava i Hvala!
radi na wildfireu..i to odlicno..
Ma nemoj mi samo reči da je kriv Sygic! Neki dan sam ga instalirao na Nokia 6120 classic koja ima istu rezoluciju (320x240 piksela, 2 inča) i radi besprijekorno!
Instalirao sam na svoj HTC Wildfire (2.1) 8.14 verziju. Aktivirao karte i sve super, ali imao sam problem da mi se je program sam znao ugasiti npr kad sam brzo nešto prebacivao u meniu. Onda sam skužio da su mi u mlm fajlu dva ista redka:
maps=NT:EXTEUR:2010.07,NT:ISL:2010.07,NT:IMN:2010. 07
Kada sam izbrisao jedan redak, ponovo aktivirao karte, sada radi ok, ne gasi se sam, ali sad svaki put kad na mobitelu ugasim GPS i ponovo ga upalim, pokrenem Sygic moram iznova birati jezik, mjerne jedinice, itd... I izbriše lokaciju koju sam postavio kao "Home". Ne zapamti ništa od postavki od prije. Jedino zapamti ako na mobitelu ne gasim GPS. U čemu je problem? Šta radim krivo?
Zadnji uredio pravnik66 : 31-08-2010 u 09:19
Zadnji uredio hrc50 : 01-09-2010 u 00:14
Evo šta se desilo: Promijenio sam mlm file prema tvojim uputama, i funkcioniralo je, berem isprva. Onda sam skužio da mi ne želi izbrisati "favorites". Odem tamo u "upravljanje interesnim točkama" i tamo izbrišem adrese koje ne želim u favorites. I piše mi da da ih je izbrisao, ja se vratim natrag u "meni", ponovno pogledam favorites i one su opet tamo. Tako sam probao par puta i onda je, kako je "meni" podosta spor, sygic se sam ugasio. I to se desi kada nešto brzo radim u menu. I kada sam ga ponovno pokrenuo, opet sam morao birati jezik itd... A favorites su opet tu, njih nije izbrisao. Sad ja neznam u čemu je problem. Evo kako izgleda moj mlm:
[PRODUCT:Drive10 Europe]
name=Drive10 Europe
tts=no
sdk=no
truckAttr=no
premiumPOI=no
exPostals=no
speedcam=SCDB:EXTEUR:2012.08,SCDB:ISL:2012.08,SCDB :IMN:2012.08
maps=NT:EXTEUR:2010.07
E da, svaki put mi izbriše "home adress" ili početna lokacija, neznam kako se točno zove. U principu samo zapamti favorites (koje neće da izbriše ni dok ja to hoću), sve ostalo je kao da ga prvi put pokrećem. Vidim da si gore prije napisao da imam mapu Island i Isle of man. Ja sam samo kopirao slijedeće Navteq 2010.07 mape: World map, Hrvatska, Slovenija, Austrija, Italija, Švicarska, Njemačka. Nema fajlova za speedcams. Neznam da li šta znači ali inače "meni" mi je malo usporen ali dok navigira je sasvim ok . Neznam da li to ima ikakve veze. Već sam probao deinstalirati i ponovno instalirati, i radi na početku ok i onda problemi. Da probam sa Mobile maps 10 v8.06? Ili Mobile maps 9 ako uopće radi na 2.1?
I hvala ti na pomoći. Btw. tutorijal ti je odličan.
Zadnji uredio pravnik66 : 01-09-2010 u 23:13
Bookmarks