"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Zna li netko zasto mi se cydia kad ju kliknem zatvori sama od sebe kad ju kliknem??? pise mi loading i nakon cca 5 sekundi se zatvori tako da od jucer otkad to traje nemrem uc u nju. Probala sam restart i ne pomaze. Jel ima tko takav slucaj i kaj da delam? Fala
Ljudi pomagajte, ni danas mi ne radi cydia tj. izbacuje me iz nje kad kliknem na ikonu...????
samo da napomenem da me tako znalo izbacivati i iz drugih ikona tipa facebook itd. ali bi nakon par sati proradile...no sad vec 2 dana nemrem pokrenuti cydiu jer me izbacuje...help
Evo treći dan da mi jedino cydia ne radi, izacuje ma nakon par sekundi kad kliknem na nju...
ŠTA NITKO NEZNA KAKO DA RJEŠIM TAJ PROBLEM SA CYDIOM? EVO VEĆ 5. DAN ME IZBACUJE![]()
Zadnji uredio Mobyfan-ica : 23-08-2010 u 07:17
Jel se može unlockat iphone 4? Dobio sam ponudu za jednoga da ga nabavim al je zaključan pa da ne kupim mačka u vreći![]()
jeste zadovoljni fotografijama na 3gs? kakve su?
2 Zagy: Može se unlockat samo ako nema zadnju verziju softa (4.0.2)
2. Meg250: Ja osobno sam zadovoljan, dosta dobre, oštre, ja mene taman.
Ima tko odgovor na moj problem sa cydiom?
za to si vrijeme si mogla cijeli google pretraziti. Evo nekoliko rezultata sa "reinstall cydia"
http://modmyi.com/forums/general/336...repawning.html
http://efeion.blogspot.com/2008/09/u...all-cydia.html
http://www.nelson-wong.com/blog/?p=1091
ali najbolje bi bilo napraviti restore, ali onda ce te staviti na zadnju verziju 4.0.2 za koji nema JB. A mozes i staviti custom firmware, ako imas SHSH spremljen
iPhone 5s 16 GB
Pretražila sam i naišla na neš slično, al to mi se čini komplicirano...ajme majko...!
evo moze malo pomoći
namjeravan kupiti iphone 3gs 16 gb u tarifi pa iman nekoliko pitanja ako već ima odgovore na ta pitanja nemojte zamiriti
1. ako ga uzmen u t-mobile oće li biti zaključan i oće li imati one pizdarije od ikona od t-mobilea
2. da li se dobija izvjesće o dospjeću poruke, ako ne dali je ikako moguće to nekon aplikacijon ispraviti?
3. dali se moze ikako srediti da se mogu slati datoteke priko bluetootha
4. jeli touch stvarno dobar ali bas dobar jer nemogu podnit niti malo da me zajebaje touch
5. kakva je kvaliteta izrade, jeli moze priziviti ozbiljije padove bez većih posljedica
6. navedite sami prednosti i nedostatke po vasem misljenju
7. jeli dosa iphone 4 kod nas, ako nije kad bi triba doć
fala svima puno na odgovorima
Na sa pitanja je već odgovoreno, potraži malo.
Ja ću samo napisati da se sad jedino proizvodi 3GS od 8 GB, 16 i 32 GB više nema. Jedino ako imaju na zalihama.
1. da (ako ih ima jos), nece biti nista od t-mobile
2. da
3. da
4. ako ne i najbolji
5. ovisi kako i na sto padne, ne mozes tako gledati. Ako ce ti "ozbiljno" padati kupi onu gumenu nokiu
6. pretrazi ovu temu malo
7. valjda tijekom 9 mj
iPhone 5s 16 GB
ako moze lagani help..dakle iphone 3GS je na 3.1.3 softu trenutno. i htio bih ga updateat na 4.0 soft. no ako idem na itunes update on ce ga stavit na 4.0.2 za koji nema jailbreak. da li bi mogao staviti nekako na 4.0.1?
★★★★★
mislim da se moze, pogledaj na netu. A dali nemozes dok pokrenes itunes i dok ti skoci prozor ugasiti ga i ides na restore (i + shift) i odaberes soft sa racunala (naravno prije ga skines).
Dali ima ovdje koji developer sa 4.1 softom? Citao sam da će taj soft biti "prava stvar" za 3g iphonove.
Ne moze se vise spremiti, kasno je. Mislim da ne moze jer apple vise ne potpisuje 4.0.1. Ali mozes probati, nista te ne kosta. Imas link za download firmwarea u sticky temi
iPhone 5s 16 GB
Imam problem s iPhonom izbacuje mi opciju da "oprema nije u skladu s iphon uređajem da prebacim na avio mod"posle toga mi neradi zvuk pri zakljucavanju i tipkovnici
nemam zvuka na ipodu?? Hvala?!?!
Ovako, htjela sam skinuti besplatnu aplikaciju m-zaba za iphone međutim kad sam išla u app store i kliknula na install došla je poruka "This application requires the Iphone 3.1.3 Software Update". Eh sad, imam JB iphone i kako da napravim update softwera, a da ne izgubim JB ako me kužite, znači sve aplikacije itd. Ako netko može napisati postupak bila bih jako zahvalna jer se baš ne snalazim u svemu tome (JB mi je napravio frend). Tako ću valjda rješiti i problem sa cydiom koja mi ne radi tjedan dana već).![]()
Imam iphone 3gs sa 3.1.2. soft. te je jailbreakan preko blackraina, nisam radio unlock. Želio sam ga update na 4.0 1. koji sam već ranije skinuo i pokušao sam sa shift + restore, no nikako ne ide, non stop se pojavljuje error. Jel problem sa iphonom ili jednostvno apple to više ne dopušta, tj. moguće je samo na 4.0.2. ????
m-zaba se skida s app storea ili ti ga pošalje zaba ako im kažeš da bi htjela koristit tu opciju..kad ti je mob jailbreakan kao meni možeš zabu updejtat kad bilo kao i sve druge aplikacije s app storea... ako nemaš aktivacijski kluč od zabe za iphone koji imaš nemožeš ni pristupit m-zabi..uglavnom ja sam prije 2 tjedna instalirao m-zabu pa znam..i predobar mi je pregled svih računa, kupovina i slično..aplikacija za 5 zvjezdica što se tiče financija![]()
imaticx fala na odgovorima
iman jos samo par pitanja
1. kako se sredi da mogu slati datoteke priko bluetootha
2. koliko van traje baterija
3. dali van se izgrebe ekran nakon duzeg koristenja mobitela
1. jailbrejkas mob i instaliras ibluenovu
2.meni traje 1 dan
3.imam ga 9mj i nije mi se izgrebao ekran...doduse, ja ga imam u torbici 90% vremena, tak da ne znam kak bi bilo da ga ne pazim![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks