OkGledao sam C901 crni (a vredi promeniti boju, sve telefone koje sam posedovao su bili crni) ali mi se ne svidja uopste, mnogo lepse mi izgleda C901 greenheart.
Interesuje me kako se ponasa poklopac kamere, jel se izguli posle duzeg vremena??
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
ne izguli se,mana je jedino da se poklopac otvara prelako dok držiš mob u hlačama
Mi6 Black
Kako napraviti mail da radi na C901? Ne ono preko interneta, nego bas necije postavke. Ne mogu nikako napraviti (na mom starom c901)
iPhone 5s 16 GB
pozdrav!
trebo bih savjet - gdje mogu kupit ovaj mob u zg-u, ili hrvatskoj?
na oglasima ga slabo nalazim. preferiram novog, al razmislio bih i o polovnjaku ako je u dobrom stanju.
Taj telefon je oduvijek bio tesko dobavljiv u ovim krajevima, pogotovo novi.
Tako da sretno s tim...
šta bi mi ti preporučio?
Ne razumijem bas pitanje...
Mobitel je jednostavno jako rijedak u Hrvatskoj. Pa ili cekaj i vrebaj na sve moguce oglas(nik)e, ili ga potrazi negdje izvana, ili... odustani i razmisli o nekom drugom modelu. Nema tu sta puno za preporuciti...
Vidio sam ga u Dubravi u Konikoma za 2150 kn neki dan! Tako da ako ti se daje toliko...Ja ga imam i samo sve pohvale na njega!
Btw. taj telefon je svugdje teško dobavljiv i baš treba imati sreće, pogotovo sada! A i mislim da većina onih koji ga i imaju ne prodaju ga lako a nebih ga ni ja pa makar mi u ladici trunuo kao višak kako mi je simpatičan![]()
Zadnji uredio maher22 : 26-04-2011 u 19:02
bilo ga je u technomaxu (king kross) za 1499 kn...u konikomu (city) je cca 2000...sad ga ima na web shopu od technomaxa u ponudi za 999.99, ali trenutno nije raspoloživ...na njuškalu imaju dva, 500 kn svaki....
Ovako ekipa... Otkodirao bih svoj c901 koji je na njemačkoj o2 mreži. E sad neznam kako više to ide niti da li se free može pa ako neko zna neki postupak a da je siguran da javi? Gledam ovo i po netu sistem sa kodom ukucat samo kako opet free taj kod dobit za moj IMEI... Pa ako je neko još u điru sa ovim dummy modelima bio bih zahvalan za neku uputu![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
omnius,unlock.se ili nađi nekog s box-om
nema free unlocka za tu platformu(DB 3210)
Mi6 Black
Bookmarks