Htio igrati Ledo nagradnu igru, ali oni nisu normalni. Kod sa jednog sladoleda nosi 10 bodova, a potrebno je 500 bodova da učestvuješ u izvlačenju
Samo King i još neki nose po 20 bodova. A toliko sam tih štapića bacio![]()
Htio igrati Ledo nagradnu igru, ali oni nisu normalni. Kod sa jednog sladoleda nosi 10 bodova, a potrebno je 500 bodova da učestvuješ u izvlačenju
Samo King i još neki nose po 20 bodova. A toliko sam tih štapića bacio![]()
Україна
Compov, ako se ne varam.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Tako je... Compov...jedino kao sto rekoh cuvaj se zlih postara jer oni kradu majice![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Reci mu da na paket napiše da je forum.hr majca pa je poštar neće htjeti![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ma kakav compov, o cemu vi... Sta bas nitko na ovom forumu ne zna koristit pretrazivanje?
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=57068
Ajme...
Ja se sjećam da je s njim bilo kao nekakvih problema.
Frish je čistali valjda je htio reći kako su dizajni javno dostupni i da si svatko od nas može sâm napraviti svoju majicu
A bo!
Odo oploviti pulski "arhipelag" u istranki. Imate besplatan prijevoz ako ste u dovoljno bujnom toplesu da vas spazim sa pučine![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da, htjedoh reci da je prica sa compovom bila i prosla i skoro pa zaboravljena, sto se tice majici ima eto novi(ji)h akcija, pa onda cemu vadit compova iz naftalina.![]()
Ma, dobro. Nema veze.
OT: Došao iz grada.
Kakvi tipovi ovi koji otkupljuju mobitele
Ne znam kako se ne smiju kada čovjeku daju 4x manju cijenu od stvarne vrijednosti mobitela![]()
Mislim na one koji imaju dućane u kojima odmah i prodaju rabljene mobitele.
Aha, ti.![]()
lezim u krevetu, surfam i slusam manowar... Kako liricsy daju volje za zivotom xD tek optímizam koji salju...
a majca... Bum ja to krizmanoj kumi, tj njenoj mami dal da nakelji na majcu, sadi u Linei... :neki prigodni smajlek...:
One day, sky went blue...
Kako mrzim kada kiša počne taman kad krenem iz dvorišta...
Vatrogasno vozilo vreba gazele![]()
Zadnji uredio georgy : 29-07-2010 u 21:46
iksu, jubavi, si ziv? nesto, kao, kisa potopila istru?
jav' se tude, posto face nemas o.O
inace, kjub ziro na aerte 1. jeeeeej (nije da je nis' gledala stoput, al ajt)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pozdrav ljudi
Kako me kiša zeznula, taman dok je počela išao sam biciklom iz kljeti, totalno sam bio mokar. Fail![]()
Tkp, sta, gdje?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Igra li tko NFS World?
Ako me hoće tko dodati- isti mi je nick kao i ovdje.
Gledam kad da odem u Tehnički muzej...![]()
Dolazim k sebi lagano. Ovaj tjedan je bio mnogo za*eban za sve funkcije ljudskog organizma....
Da u Tehnički muzej idem uz ono stručno vodstvo, ili nisu baš stručni pa da bolje idem "sam" i polako sve razgledavam i čitam?![]()
Woohooo napokon sam nasao neki free WiFi
Ovdje u Pjescanoj su sve neki skrti ljudi...Svi zakljucavaju mrezu
Iks, ak imas vremena prodji biciklom tamo![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nisu skrti nego paze na svoje mreze i svoj novac![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks