koja mrtva zmijica? Meni to ne sljaka O.o
EDIT: Hahaahaa kak zakon!prosljakalo! Coolest thing EVAR!
![]()
Ma, hakirao sam youtube jer me živciralo to čekanje...
Našao na Gizmodu ili Engadgetu.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
koja mrtva zmijica? Meni to ne sljaka O.o
EDIT: Hahaahaa kak zakon!prosljakalo! Coolest thing EVAR!
![]()
Zadnji uredio fico45 : 25-07-2010 u 16:40
One day, sky went blue...
da, skuzio sam XD mraaaak!
Jednostavno, obozavam ^^
Spavao od 5 ujutro da 2 popodne,ručao i odspavao do sad. I ovo mi je malo...![]()
Budi sretan, ja zaspo u 1 navecer, i probudila me baba sa dernjavom u 10... Kad bolje promislim, pa isto smo spavali?![]()
ja sam na GeO
ja cu se narednih mjesec dana napsavat k'o mala beba.
vec sam muzu najavila da ne ocekuje skuvan rucak doma. nek se hrani okolo.
ja spavam. punim baterije.
trebat ce mi. za jesen![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ko vas šiša, ja se kupam fino na moru i bmk za hranu jel jedem svaki dan u restoranu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
peezdek... Nebi nama dal malo? XD hjooj... A ja moram jest grah i kobasice, sam bog da me jos i hladetinu ne tjeraju da jedem
barem imam snickers kolaca u frizderu![]()
dali nosite majicu crnu cafe.mobil ? kaj smo skupno kupili... ja sam je baš danas nosio hehe
ja hocem kafe mobajl majcu! :O kaj moram sam tiskat?? Il imate u zalihi u nekom ducanu?
Ja ju cesto nosim i dobro se drzi...
Idem spavat...![]()
Moju nosi zli poštar![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nakon 3 mjeseca neigranja nogometa jako je rizično navalit. Umalo da me nije strefilo a jednom samo sto nisam povratio...
Sta mi cigare napraviše a ja i dalje po svome... :budala:
Gledam Family Guy, predobro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Trenutno sam na drugoj sezoni. Koliko ih ima?
Ma, odlican je, samo bi mi bilo 10 puta smjesnije da razumijem sve one reference iz serija.
Kad se kod nas vec tri godine vrte tri iste serije.
I ako slucajno puste neku "novu" seriju, kasne barem dvije sezone za svijetom i onda repriziraju tu jednu sezonu par puta zaredom.
izgleda da cu ja biti zakinut kod svoje djece za ono: "Joj, kad sam ja bio mali, gledali smo Dadilju... bla...bla...", "Da, tata- evo pocinje druga epizoda prve sezone za 5 minuta!"![]()
Pa ima ih recimo 8![]()
iksu, a zasto si bezlican?!
hocem te tagat na jednoj pjesmi, a ono, neeeeeema O.o
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Možda ga baš zato nema![]()
Pohranio sam ličnu knjižicu na sigurnom do kraja ljeta. Aaa, biš me spamala tagovima, e ne može![]()
otkad je mjuzik instraktor spam? o.O (da, da, imadoh neku vecer opet tajmašin črip. ne znas sto propustas.)
Moj pradjed je u tom jezeru vidio svoj odraz i utopio se pokušajući se spasiti
Gledam Family Guy i "rješavam" filmiće na Lockerzu- polako otvaraju Shop za sve![]()
Bookmarks