Nemas iskustva sa takvim taktikama xD
OT: Dosao sa MUP-a... Katastrofa kakvi tamo sve ljudi rade..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja te pokusao dodati georgy al kaze da taj username ne postoji![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Valjda onda isto jer nemam niti jednu igru...
Jesi siguran da si dobro napisao?
jon_313
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
updateo mob i izgubio najdrazi font sa njega, nema ga na cjelom internetu... Zastoooo??!?![]()
One day, sky went blue...
Lol... Se meni cini il je cijeli forum, spor??? 3 put moram kliknut da krene kak se spada
OT: Prokleti fontovi, zmrdali bu mi mob XD niedan nevalja... Fali mi moj Comic Sans font... A Comic Sans iz windowsa nepase na mob![]()
Od dvije V360v sastavljam jednu.Davno nisam taj mob rastavljao...
![]()
Pun pive, taman spreman za krpe
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Lol, ko zna promjenit default font... Al na kompu? :confuzed:
Sve mi se zdrmalo, slova su mi BOLD i ITALIC (ok, jesu sva BOLD, ali su nekad i ITALIC...)![]()
Lagano se pocinjem pakirat...
U subotu ponovo za Pulu![]()
Kako mi je nešto sada eksplodiralo u rolete.
Kao da je netko loptom pogodio.
Ali, ne mogu shvatiti što je to bilo...
Je li Krško još na mjestu?
Ipak je zvučni zid
Nadao sam se da će biti nešto zanimljivije![]()
Zadnji uredio georgy : 22-07-2010 u 14:27
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo ti odgovor na tvoje pitanje
http://www.index.hr/vijesti/clanak/z...id/503140.aspx
Ja sam bas vidio taj avion kak je preletio![]()
haha ja se cudim, mislio da je na kucu nekaj opaloipak je samo jedan avion probio zvucni zid
![]()
Uhh nemrem doc sebi...
Moj router je promjenio svoj IP :/
Neznam na koju foru se to dogodilo alli uz to, jos je se i promjenila sifra za router...
PS: Kaj je bilo sa "Zajebancijama"?
Opet ona ženska (ili tip) koja reklamira onaj finger dance s reklame za X10 mini.
Napravi dva računa i onda pričajuJoš je toliko očito...
Pa su pobrisali tih dosta postova.
Tražio starinu leću- ništa od toga![]()
Sve pregledano- nema nigdje...
Trebaju neki detektor za njih izumiti.
Ili ih nekako zavezati kao bebama dude![]()
Jel onda bolje vidis na taban?
@Cionn,
Meni to zvuci kao da ti ga je neki "prijateljski" susjed malo hacknuo... Trust me, I know, sta mislis kako ja idem na internet?![]()
Nemrem do sebi..
Prije je IP routera bio onaj klasicni, kao i na svim mrni poznatima 192.168.1.1
a sad odjednom ide 189.168.1.1
jbt kak sad vratit pass nazad od tog routera...
u najgorem slucaju moram stavit neki drugi :/
Napisati ću ti jednu tajnu koju samo odabrani u službi za korisnike znaju... psssst...
Ako ništa drugo ne uspije- postoji rupica na stražnjoj strani rutera. Tamo gurni čačkalicu ili koji drugi čvrsti tanki duguljasti predmet i drži dok se ruter ne ugasi. Pusti i onda će se resetirati sve postavke.
Pa ih postavljaj kako hoćeš.
Ali, o ovome nikome niti riječ
ravilov- isto vidim na tabanu![]()
No shit Sherlock, mislis da to nisam vec napravio? ^^
Opet isto :/
E je's ga pos*o... Da nie neko NEdobronamjeran haknul u router i sve zmrdal? Trazi po netu rjesenje... A jesi probao kombinacije:
Administrator, Admin, admin, administrator, a da je pass isti ili 0000?????
Bookmarks