Cione peezdo jedna. a nebi mozda poveo nekoga od nas? Ha? Nije to palo na pamet?
OT: Kod frendice... Nvm![]()
Bravo georgy pa ti si genijalac (NOT)
OT: Ponovo pakiranje za more, ovaj put za Pulu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Cione peezdo jedna. a nebi mozda poveo nekoga od nas? Ha? Nije to palo na pamet?
OT: Kod frendice... Nvm![]()
One day, sky went blue...
isuse, žorži, zmlatit cu te ko vola u kupusu, kak se nisi mogao sjetit pejnt it blek - a? O.o
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Luna povremeno navrati i da do znanja hu iz in čarđ hir...
Ošo sam na vopi....
tu sam ja, pazim na vas, not tu vori. sam nemam inspiracije.
e, da, ontopik, gledam oni trecerazredni muvi katastrofe na erteelu.
smuc, de brate vamo te piveih bin zedna
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Vidiš da sam se sjetio
Ma, inače znam neke "klasike" RS- a- ne znam sve...
Znao sam pola pjesme kroz nos izvesti- ali nisam znao ime
I inače rijetko znam cijelu diskografiju (ili i album) izvođača- uglavnom mi se svidi jedna- dvije pjesme.
Došao s vožnje.
Opet mi se kazeta raspala. Ne znam što krivo radim![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Slušam jednu staru stvar
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
uuuuu, Ico
luna lajks
Luna lajks Edward Maya- Stereo love
OT: Idem gledat hausa
Ljudi pa ovo je ocajno...
Index je prije nas napravio "mobajl sajt"
Je da je odvratan,al opet...
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 20-07-2010 u 00:01
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Darude <3 ...
Ode Ico s mjesta moda, šteta
Inače, malo mi je dosadno trenutno
Ofarbao dobar dio, ipak nije bilo toliko dosadno
Audiofili?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dosao doma i ugodno (vraga...) se iznenadio... Buraz je natrpo opet neki retard mod na komp, tipa, logon screen, ikonice, blah blah... Konj ne vjeruje da to sve usporava komp...![]()
zicam muza da udomimo pesa.
ne da. gad. jedan.
ne da pesa.
ne da degue.
ne da jos macaka.
nis ne da![]()
Pa nemoj mu niti ti dat ^^
Btw sladak je onaj pesek![]()
Opet sam nešto zeznuo oko kotača...
Razmišljam koliko mi je pametno nositi svako malo na servis... već sam mogao novi bicikl kupiti...![]()
Frknuo sam se na ovo
OT: igram Alien Swarm... đorđi, r u interested?Znam da imaš Steam
![]()
Evo, instaliram sad- pa ti javim
Koji ti je nick na Steamu?
Steam mi ne da da imam prijatelje
Ajd, probajte vi (pod vi- Mario i Cionn) mene dodati- jon_313![]()
reakciju lune na kaj![]()
inace, trebam nacrte za nekakvu hommejd bombu. al ono, bombu samo za odredjenu vrstu ljudi. onu koja stane u opisni pridjev dumbass.
ljuta sam ovih dana na stosta
(ne, cionn, ne samo na muza. ne bih njega bombom. jos.)
brijem da je krajnje vrijeme da se politicki aktiviram i eksponiram. inace cu ispalit na zivce.
svasta me muci, s naglaskom na ovo drugo ( s tim da je to drugo vezano za posao, a posao mi je takav da u njemu i politika grada ima upliva)
i znam da je tesko, al mislim da cu eksplodirati ako bar ne pokusam- ovak cu bar znat da sam probala, pa nije islo..
i jopet, reakcija na kaj? kaj da mu nedam? ak se referiramo na proste stvari, cek malo, a zakaj bih sebi uskracivala guste ak je on nekaj kriv? :ne zna:
aaaaa super pocetak daaanaaa! Probudim se, i zove me teta! Dobio paketic... A na njemu, Lockerz, glavom i bradom! A unutra z-list majca! Mraak! Sad bum se k***il pred frendovima
OT: Updateam mobitel... Da, opet!![]()
Zadnji uredio fico45 : 21-07-2010 u 11:32
Bookmarks