Instaliraj BolT browser i u postavkama ga stavi kao default. Na taj način bi se on trebao aktivirati kad klikneš na link. Radi normalno preko EDGE/3G
Počinje me malo nervirat Bold. Uređaj radi super, al taj nedostatak BB tarife me živcira. Gmail i IM+ aplikacije dobro rade. Al recimo da dobijem obavijest o privatnoj poruci na mail, ja link na poruku ne mogu otvorit zato jer browser radi samo preko WiFi. Sad si mislite, pa odi samo direkt na privatne poruke prek Opere. Opera iz nekog razloga radi samo kad su uključeni i WiFi i 3G, s time da se onda mislim spaja na 3G, a ne preko WiFi. Vjerojatno postoji za ovo riješenje, al ne znam hoću li se zamarat.
Čekam sad taj Milestone, ako cijena bude razumna uzimam njega i prodajem Bolda, ako bude previsoka, prelazim na VIP i uzimam Komplet 100.
Bili ste stvarno u pravu, BB bez BIS je kao vlak bez tračnica....
Instaliraj BolT browser i u postavkama ga stavi kao default. Na taj način bi se on trebao aktivirati kad klikneš na link. Radi normalno preko EDGE/3G
Isprobao sam BOLT, moram priznat da mi je to još dosad i najbolji browser na BBu tako da puno hvala na preporuci.
Jedino što nisam mogao složit je da mi se linkovi iz Gmail aplikacije otvaraju u BOLTu. Instalirao sam BBInstaller i vidim ga u aplikacijama. U "uputstvima" piše da se u mailu treba označit link pa stisnut u meniju "Open with BOLT", a ako nema te opcije onda "Get plain text" pa onda open with bolt. Sad, meni nema niti open with bolt niti get plain text. Pokušao sam googlat, al nisam našao riješenje.
Svi kao vide taj "Get plain text", ne znam zašto ja ne vidim. Piše tamo da je opcija u meniju, misli se valjda na meni koji se dobije pritiskom na BB meni tipku?
Al dobro, isprobao sam ga na samo 3Gu i za razliku od Opere radi dobro, tak da....bit će ok čak i ako mi neće radit linkovi iz Gmaila.
Bok, opet ja. Iz nekog razloga ne mogu otvorit link it Gmail aplikacije (ove od Googlea) u BOLTU, ali mogu recimo iz SMSa. U Gmail appu nemam uopće u meniu mogućnost da pogledam mail kao plain text, ili da otvorim link u BOLTu.
Ako se ovo ne može nikako složit, kakvi još mail appovi postoje za BB? Uvjet je da imaju podršku za gmail account te da su free.
S kojom biste ocjenom ocijenili taj Bold?
Hm, čudno. Meni normalno otvara linkove. Probaj reinstalirat Gmail, jedino mi to pada na pamet.
Probao sam instalirat Gmail, ista stvar, kad stisnem meni gumb na link među link opcijama mi je samo "Get link" - nema ništa drugo.
Pretpostavljam da bi nešto trebao onda namjestit....pitanje je što
Get link je to što ti i treba, kad to klikneš taj link bi se trebao otvorit u browseru, naravno ako si Bolt postavio kao defaultni browser.
Pa ja sam mislio da je BOLT automatski postavi za default browser kad instaliraš BBLauncher, tako barem piše na BOLT stranici.
Što još onda moram napravit, i gdje se to radi?
Trebalo bi i tako, ne znam zašto neće, jesi probao otvorit link s "get link"?
Probaj Options - Advanced options - Browser - Default internet browser, pa vidi šta ti nudi.
Nudi mi samo hotspot browser.
Jesam, probao sam otvorit sa get link (još prije), otvara sa BB Browserom. Ne znam, čudno je ovo. Pretpostavljam da je nedostatak BISa kriv, ne znam kako, al drukčije ne znam objasnit. Raspitao sam se po ostalim forumima, nitko nema ovakav problem. Napravio sam temu na blackberry i crackberry forumima, nitko mi se nije javio....valjda nitko ne zna u čem je stvar.
Čovječe kako mi je danas živce popila ThreadedSMS aplikacija, a još sam ju kupio!
http://www.getempower.com/product.php?appid=21
SMSi onda idu preko tog nekog njihovog servera koji je konstantno spojen na net, stalno....
Osim toga, ako isključiš data prijenos ne možeš SMSove primat.
Mislio sam da će aplikacija samo preobrazit SMS od BBa te da aplikacija neće imat ama baš nikakve veze sa internetom - tj, da budem iskren, nisam o tome niti razmišljao.
Evo maloprije sam ju obriso...poklonio bi ju nekom od vas, al glasi baš na moj pin, tak da ništa od toga.
Fali mi taj threaded SMS, to sam čak i na jadnom C510 imao. Ne znam kako da nabavim taj OS 5.....
No znam, zato sam to napisao. Nemam BIS, pa ne mogu upgrade-at OS.....
E sad ne znam tocno, ali mislim da mozes upgrade-at i bez veze s netom, bis ili bes opcije. Pogledaj malo crackberry
A jesam, sve sam probao, bez brige. Ne može se bez BISa napravit, nikako.
Cijeli jedan dan sam posvetio tome....no fucking way.
jel se može stavit hrvatski izbornik
Ne može ................
Od kad sam stavio OS 5.0 Bold mi je porastao u očima za valjda 40%. Mislio sam ušparat malo para i zamjenit ga za Milestone, al sad nema šanse. Sve što mi treba tu je, radi. Stavio sam si i BOLT 2.0 betu i ovu Operu izbriso.....smeće pokvareno. Browser je odvratan, onaj zoom kao da su radili napušeni. BOLT je lijepo pregledan, UI je puno bolji, jedino to što je osjetno sporiji od Opere, al preći ću preko toga.
OS 5.0 nije velika razlika u odnosu na stari, ali dosta puta su upravo sitnice te koje čine razliku. Da ne pričam o threaded SMSu koji mi je JAKO falio na 4.6.
Ekipo, jednostavno pitanje, BB bold 9000 na Tele2 mobilni paket, da li se moze surfat, gledat mailovi, twittat, fejs? postoji li mogucnost crackiranja BIS-a? jer nemam namjeru prelazit na druga dva operatera,a tele2 mi ima povoljne pakete net-a.
hvala
Ne radi Twitter niti FB (putem origigi aplikacije).
FB radi dobro preko browsera, pogotovo ona "touch" verzija Facebooka. Twitter takodjer radi preko 3rd party aplikacija.
Surfanje ide, mail ide (GMAIL APP).
Potrebno je ubaciti jedan modificirani servicebook.
Forumaš godine :)
hvala ti na odgovoru!mislim da cu pricekat blackberry u tele2 ponudi!
![]()
poz evo uzeo malo bold
kako da skinem fejs na njega i nariktam push mail??
nikad nisam imao bb pa ono..ako tko moze pomoci)
hvala
Treba ti BB tarifa. Bez nje ne rade ni mailovi ni Face ni bilo koja slična RIM-ova aplikacija (Twitter, MSN, Gtalk...). S obzirom da nemaš BB tarifu za Face i slično probaj instalirat Snaptu, a za mailove Gmail aplikaciju, iako nisam siguran da će se instalirati bez BB tarife. Neki su je uspjeli instalirati preko kompa i normalno im radi.
aaaa mile pomozi...
ja imam onu Itarifu...ali imam i dr. broj pa mi nije bed to aktivirati..jer ionako uzimam novi ajfon za mj i pol na na tu itarifu
dal moram uzeti bas pretplatu za to ili mogu ukjl tarifu za nekih 60kn/80kn ili koliko to dode?+onda mi je znaci fejs,msn i sve to sljaka??+koliko vidim imas bolda,si zadovoljan sa svime time?jer mob je za sms,razgovor i sve to ludnica..![]()
Bookmarks