pitanje...sad mi samo odjednom bb bold vise ne zeli slati sms...pise network out of order...resetirao ga 3x,plaio gasio nis..a signal pun,pricati najnormalnije mogu...wtf????
Moraš baš uzet BB tarifu (instant e-mail) i to ti je 80.00 kuna mjesečno na t-mobilu. Vjerojatno se može dodat na bilo koju drugu tarifu, bila je neka promocija uz Mrak tarifu, provjeri jel još uvijek.
A što se Bolda tiče, neću pretjerat ako kažem da mi je to najbolji mob do sad, barem što se mojih porteba tiče.
pitanje...sad mi samo odjednom bb bold vise ne zeli slati sms...pise network out of order...resetirao ga 3x,plaio gasio nis..a signal pun,pricati najnormalnije mogu...wtf????
pozdrav..imam par pitanja u vezi BB-a..naime, imam u planu uzet 9000 bold..pa me zanima da li je dobar mob i da li se opcenito BB-i kvare..zato sto sam cuo da se dosta kvare..
Hej ekipa, koji je zadnji OS za BB Bold 9000? Kako se zove opcija da vratim nazad "posakrivane" ikone?
Hvala!
P.S.
Na uredaju mi pise da mi je zadnji od 4.x.x.x, a na Blackberry-u 8520 kojega imam mi je zadnji OS 5.x.x.x.
Od kuda da skinem zadnji OS kada mi preko updatea nista ne nalazi!?
Zadnji uredio SunBlade : 20-10-2010 u 23:05
Ako može neko pomoć? MOžda preglupo pitanje,ali da znam,ne bih pitao.
Kako sačuvane brojeve s Nokie E75 prebacit na Bold 9000 ? Jel moguce to??
Hvala
Google Sync. Instaliraj ga na oba uređaja i sinkroniziraj.
Hvala druže mile![]()
http://forums.crackberry.com/f83/lat...61/index2.html
Tu imas link za zadnju i prezadnji leak.
Mislim da je oficijelno zadnji os 5.0.0. 900. i evo linka http://forums.crackberry.com/f83/lat...-900-a-553184/
Procedura je da prvo downloadujes OS, skines sa racunara stari OS ( ako imas stari, add/remove programs ).. Instaliras novi OS, odes na program files, common files, RIM ( research in motion), apploader i IZBRISES VENDOR FILE. Ovo je vrlo vazno, naci da izbrises vendorl file. Zatim aktiviras loader.exe, ne mozes promasiti ( ima ikonica telefona ).
Moze se pojaviti error 507 ili slicno, ne panici nego sve ponovi. Sve skupa traje oko 25 minuta.
MOj savjet je da se drzis oficijalnih OS, ne leakova posno su ovi poslije 900 puni nekih mana...
Bookmarks