odlično, hvala![]()
Eto, izašla 2 nova fonta za navedenu motorolu, doduše, na engleskom su jeziku.
Pa ko voli, nek izvoli
Cosmic Sans download
Arial Bold download
Napomena: Arial Bold je u .smg formatu i treba ga flashati preko Flash Backup 3 programa
Objašnjenje kako: Write Data tab > add >tada upiši u "enter start adress" upišite 10E60000>odaberete CG4 kodnu grupu>klik na OK> i klik na Write> Kraj
Poštovanje
odlično, hvala![]()
To znaći da kad ga složim u hr-lp za v360 opet će biti čćšđž drukčiji, ak se ne varam samo po fontu.Izvorno postao GoGs
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
e to nebih znao... ajd probaj pa javi.Izvorno postao Doc77
a ne pokušavaj direktno stavljat ove flasheve jer ćeš shebati v360
Da,moraš sam prepraviti ć,č,đ,š,ž.Izvorno postao Doc77
![]()
Cekaj sta ti hoces da uradis da flash-ujes v360 sa ovim L6 fontom?(to ti nebi preporucio posto neces nista pamtno dobiti samo ces morati ponovo da flash-ujes sa starim LP-om - mislim da ces tako proci cak iako iskoristis v360 ram downloader).A ako hoces taj .lng fajl da ubacis u v360 LP neces ni tako nista dobiti - samo pogresno prikazane neke stavke.Izvorno postao Doc77
valjda misli povući samo font iz tog LP-a i izmoddati LP za v360... barem sam tako shvatioIzvorno postao JA_SAM
![]()
Meni nikako ne želi ubaciti niti jedan od ovih fontova...
Ima li tko ideju?
preko čega flashas? koji program? koji bootloader imaš? koji error javi?Izvorno postao a.k.
Izvorno postao GoGs
Pa boot je 08.D0, probao sam oba fonta, jedan sa F&B 3 a drugi sa RSD Lite.
Javi neki error 31 11 ja mislim...
Tako je. to smo već radili sa ComicSans iz lp-a od l6. Izvućeš font sa Shx-Codecom i ubaciš ga u lp iz v360 i dobil si lp sa drugim fontom. Samo kaj smo lijeni pa ne radimo ništ po pitanju čćžšđ da i oni budu u istom fontu. Recimo ja sam izvukao csdz iz ComicSansa i "nacrtao" im kvačice ali neznam ih ubaciti nazad jer slova idu redom jedno iza drugog tako da ako je slijed "abcdef....." između "c" i "d" bi trebao staviti moje "modano" č i ć ali nemogu napraviti razmak da ih ubacim.Izvorno postao GoGs
Trebao bi se u ovo uključit netko ko to kuži jer ja trenutno to pokušavam oslanjajući se na ČUDO.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
ajd probaj ovaj drugi prema uputstvu koje sam postao pa javi... mislim da negdje griješiš. i oba flashaj sa FB3Izvorno postao a.k.
Izvorno postao GoGs
Pa proba sam ja oba dva. Kao što sam napisa i prije...
ajd probaj ovako. izvuci iz LP-a samo .lng i probaj ga flashati preko P2K easy tool-aIzvorno postao a.k.
Jeli može link za p2k easy tool![]()
Reinstalirao sam Win pa mi je sve pomiješano...![]()
IZVOLI........Izvorno postao a.k.
probaj i sa shxcodec-om ako ovo neuspeIzvorno postao a.k.
http://i90.photobucket.com/albums/k243/ja_sam22/2.jpg
Hvala na linku.
Opet ne ide, izvadio sam samo lng iz shx-a sa ShxCoDec-om i ne ide...
EDIT: jeli sad možeš koristiti ICQ? Bilo bi lakše tako.
probat ću ti do sutra nešto iskemijatIzvorno postao a.k.
EDIT: i dalje me ICQ jebe, nešto sam sjebo u registry-u od win-a pa nikako da to sredim...
Možda je do verzije... imam 5.1, i nikako ne radi... možda bi starija verzija bolje radila!?
Izvorno postao GoGs
Možda, probaj, a možeš i MSN instalirati...
ima li kakvih ideja?
Baš bi tio to probati... jesi li ti i koji je bolji?
Bookmarks