Po dosadašnjem iskustvu - zaključavaju SVE modele,možda se koji omakne ali su inače svi zaključani od najjeftinijeg do najskupljeg modela.
Imam priliku kupiti Nokiu 6303 iz Tmobile ponude, samo aparat ne Simpa paket, pa me zanima da li je taj model zakljucan i da li je brandiran?
Navodno u VIP pretplati aparat nije zakljucan i nije brandiran, pa me zanima kakva je situacija u Tmobile-u?
Kakva je uopce politika Tmobile-a kad je u pitanju zakljucavanje i brandiranje?
Jel zakljucavaju sve modele ili?
Hvala puno na odgovoru
Po dosadašnjem iskustvu - zaključavaju SVE modele,možda se koji omakne ali su inače svi zaključani od najjeftinijeg do najskupljeg modela.
Apsolutno su svi zaključani, brandiranje nije na svima...ovisi o platformi, softveru itd itd, ali zaključavaju sve
Pa moja Xperia, kupljena u T-mobile (par tjedana nakon sto je dosla kod njih) nije niti brandirana niti zakljucana. Probao VIP u njoj i radi, a softver je Generic UK...iako postoje T-mobile varijante za pojedine zapadne EU zemlje...
Ni nokia e66 nije ni zaključana ni brandirana (rade u njoj i vip i tele2 i tomato)...
...ja također bio uvjeren da zaključavaju SVE modele ali - upravo provjereno i Nokia E52 kupljena na pretplatu prije mjesec dana - nit je brandirana NIT ZAKLJUČANA...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
OK, znam offtopic, al koja je razlika izmedju zakljucavanja i brandiranja? ;/
One day, sky went blue...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da li netko možda isprobao Nokiu 2330 Classic iz Simpa božićnog paketa da li je zaključana?
Slavonac
Hiljadu na sto da jest...takve jeftinjače uvijek!!!
jel zna to za nokiu X6,hvala..
gidi jap!
zakljucana je
pred 2 tjedna kupio nokiu 5230 na pretplatu i nekim čudom nije bila nit zaključana nit brandirana
To što nije brandirana i nije čudno, ali to što ju nisu zaključali jest. Treba imati sreće.
E71? ok joj cijena na pretplatu pa me zanima..
gidi jap!
Zaključana je....
Imam Nokiu E72 White edition, kupljena u T-Mobileu pred koji tjedan.
Pri prvom paljenju začudilo me što nije brendirana (startup i kućište), a sad sam isprobao sa Tele2 karticom - NIJE KODIRANA!
Moja prijašnja E51, je bila brendirana i kodirana...![]()
Zna li netko što je s lg popom?
Wtf!? Danas ja išao isprobati baš karticu tele2 na nokiu 5230 što sam uzeo u t-mobile i NIJE kodirana!!! Doduše kupio sam je prije godinu dana odmah prva serija a sada vidim kako na novijima piše na poklopcu t-mobile dok meni ništa! Fora ljudi...već je mislio dati otkodirati negdje![]()
Bookmarks