Da, zaključan je.
Jel zna netko možda dal je onaj samsung galaxy mini koji nude uz produženje ugovora za adsl na tcomu zaključan na tmobile?
Da, zaključan je.
Zakljucan je, ali ga navodono bez naknade otljucavaju na zahtjev korisnika.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Alcatel OT209 (onaj iz web shopa) po 98,00 Kn - otključan. Niiiceeee, T-Mobile, hvala. Savršeno za ljeto i plažu da ne moram strahovat za onaj televizor od smartphonea.
Samsung Galaxy S Advance (I9070) - otključan,
ne znam da li je kod mene iznimka ili su svi otključani.
Možda je taj Advance prva serija im tek pa budu otključani... Tako je i meni sa nokiom 5230 bilo kada sam ju uzeo pa otključana a već sljedeća pošiljka nakon što ih rasprodali zaključana!
Glede otključavanja od operatera sada znaći ja bih nakon isteka ugovora 24 mjeseca mogao dati da mi besplatno otključaju omniu 7?
Uzeo sam ju prije 14 mjeseci, dakle prije tog novog zakona.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
jel netko zna da li je nokia 201 zaključana na t-mobile?
ipak nisam krivo čuo
koliko znam zakon je donesen radi EU, a operateri i javnost to nisu razglasili, pogotovo operateri jer im to ne paše, evo članka:
"Napokon: Operateri moraju besplatno otključati mobitele!
Službeno - T-mobile (njihov odgovor na upit korisnika):
http://www.omizio.com/mobilne-mreze/...one-besplatno/
Poslao sam mail t-mobileu u vezi novog zakona i otključavanja mobilnih uređaja koji vrijedi od ove godine…evo kaj su odg:
Poštovani,
zahvaljujemo na vašem upitu te vam u nastavku dostavljamo odgovor.
Otključavanje uređaja je moguće ili u T-Centru ili putem maila. Podaci koje je potrebno poslati u mailu su:
- Ime i prezime
- Kontakt broj
- IMEI uređaja
- MSISDN s kojim je kupljen uređaj (prepaid/postpaid)
Mail adresa na koju se šalju potrebni podaci: tehnicka.podrska@t.ht.hr. U subject (Naslov) maila potrebno je navesti ‘Otključavanje uređaja’.
Ovim putem bismo vas htjeli obavijestiti da na otključavanje uređaja imaju pravo svi korisnici bonova koji su uređaj kupili prije 12 i više mjeseci uz predočenje računa te svi pretplatnici kojima je istekla ugovorna obveza na temelju koje su kupili uređaj ili su kupili mobilni uređaj bez potpisivanja ugovorne obveze na 12/24 mjeseca uz predočenje jamstvenog lista.
Iskreno se nadamo da smo Vam pružili korisne informacije, a u slučaju potrebe za dodatnim objašnjenjima bit će nam zadovoljstvo ako se obratite na istu e-mail adresu.
S poštovanjem
Hrvatski Telekom d.d.
Sektor za usluge privatnim korisnicima
Mogu samo reći, napokon![]()
Pobrkao si neke stvari. Niti jedan uređaj nije otključan niti treba biti otključan ukoliko ga uzimaš putem pretplate ili u prepaid paketu. Na tebi je hoćeš li ga otključati ili ne nakon što istekne ugovorna obveza ili prođe 12mj oo kupovine prepaid paketa.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Koliko se ja sjećam taj zakon vrijedi već godinu i više dana. Ili se varam???
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Galaxy S I9000 iz t-mobile da li je dolazio otključan? Vidim na njuški uglavnom da se spominje "sve mreže" a brojevi su 098 pa zaključujem da su mogli biti sim free.
Otkljucas ga s par aplikacija pa se nemas sta sekirat.![]()
Mislim da su svi bili zaključani, ali se uz pomoć aplikacija trajno može otključati, bez obzira koji ROM je gore. Zašto ti je to bitno? Taj model je već toliko star da je svima isteklo jamstvo.
Imate li informaciju jesu li Xperia U i Xperia J zaključani ili ne? (iako Xperie U nema na webshopu niti imaju raspoloživo u T-centru a imaju ga izloženog).
Nokia 206 zna li netko?
HTC 8S onaj u bonbonu jel otključan?
Bookmarks