Kako se zove aplikacija koja radi na platformi senzora pokreta, koja kada se telefon pomeri da se oglasi alarm??
Ako mi možete staviti linkove( ako naravno toga ima) od :
1. kalkulatora koji ima svakakve opcije a ne one glavne koji se i dobiju sa mobitelom
2. Neki odlični mp3 player
Noka 5230(5800)
Hvala unaprijed![]()
Kako se zove aplikacija koja radi na platformi senzora pokreta, koja kada se telefon pomeri da se oglasi alarm??
Najljepše bih molio vHome ali da je signed, tj. da radi.
Mob je 5230 ( nije hackan )
hvala unaprijed
Ljudi treba mi program za zaključavanje foldera i fajlova za nokiu e 75. ne znam koja je verzija softvera ( ne znam kako to da pogledam )
Ne mogu nikako naći pls pomoć ?
Treba mi aplikacija kojom bi preko bluetootha mogao kontrolisati na laptopu play/stop muzike, filmova, npr. koja radi sa BS playerom ili winampom? Ako nema za symbian, moze i za win mobile 6.
M50 > ST60 > C55 > M55 > CX70 > N 6120 classic > HTC TyTN 2 > HTC Wildfire > N 6120 classic
Java aplikacija, ima čak i opciju kontrole preko wlan-a:
http://blueshareware.com/bluetooth_remote_control.asp
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
jel postoji IRremote i da se koristi bljeskalica kao svjetlo za e71?
...manje je više...
Psiloc Irremote
s60SpotOn
http://www.mediafire.com/cafe-mobil
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pozdrav zanima me jedan program za nokiu 6600 isto se tako nekako zoce control freek ili tako nesto nemogu ga naci na netu, a sluzi za prebacivanje tv, a mene zanima jel su napravili ista za taj mobitel, a da se moze prebacivati tv, dvd, lcd, plazma, ugl. svi noviji tv uređaiji
Molim Vas za Nokiu 5230 TTPod vrlo vazno
Hvala unaprijed
Pronašao sam ali neznam kako da imam lyrics na određenu pjesmu ??
Može pomoć?
Hvala
@GT-R
Na hakiranom Satiu mi nema zvuka, dok je slika na svim programima O.K.? Radi se o SPBTV, naime.
Instalirao Skyfire 1.5.15495 Beta. Otvorim aplikaciju i ispiše mi:
"Sorry. We regret that as of July 1 2010 Skyfire does not provide service in your country.t
(4.3.2.1_3001)
Vama isto?
Probao skinuti (novu) verziju ali me "baca" na ovi store, tj. probah i ne da mi skinuti.
Kako napraviti aplikacije koje će direktno linkati neku web stranicu.
Zna li netko, ili ih je moguće naći na netu?
Hvala!
Ne kužim na što misliš... Želiš napraviti neki shortcut u izborniku koji će voditi do neke web stranice ili...?
pozdrav...treba mi aplikacija za nokiu 5700 (symbian s60v3) da kada dobijem poruku na zaslonu mi bude ime posiljatelja i preview poruke kao na iphone-u i slicnim mobitelima...i ako je moguce da se netreba online aktivirati...hvala
Je l' ima koja prijašnja verzija Skypea za Satia s kojom se može bespla pričati (kao i inače), a da je ispravna?
Skinuo sam ovu zadnju verziju s njihove stranice, ali šteka, tj. opcija "call" ne radi, inače sve pet.
Imam i za symbian neku verziju Fringa, ali ista je priča i s njim?
Bookmarks