Pozdrav, za sad, nitko se do sada nije bavio time u Android OS-u, no zanimljivo je kako si rekao da je zakljucan jer sam ja imao na testu iz VIP-a jedan primjerak i u njemu bez problema testirao Tele2 karticu.
Molio bih ako netko zna upute kako napraviti unlock HTC hero mobitela zaključanog na VIP.
Hvala,
Zadnji uredio HCSC : 03-10-2009 u 10:54 Razlog: tagovi
Pozdrav, za sad, nitko se do sada nije bavio time u Android OS-u, no zanimljivo je kako si rekao da je zakljucan jer sam ja imao na testu iz VIP-a jedan primjerak i u njemu bez problema testirao Tele2 karticu.
Naime, radi se o telefonima koji se nude za poslovne pretplatnike,
telefon je zakljkučan, radi na vip-u i tomato-u, a kad se umetne tele2 traži :
" sim network unlock pin "
na t-com nisam probao ali pretpostavljam da i sa t-com-om neće raditi,
molim za pomoć ako netko zna kako ga odključati ili zna pin
Hvala
Naišao sam na par Internet servisa za HTC unlock, koji se plačaju. Radio nisam tako da neznam pouzdanost istih.
unlock-now.com
htccode.com
htcunlock.net
Osobno, ako se ne pojavi kod momaka na xda-developers, ovo sve ostalo moze biti samo fake![]()
http://htcunlock.net nije fake, ali ovi ostali smrdeeee
Ipak, koliko vidim http://htcunlock.net ni ne nudi unlock HTC Hero-a. Izgleda da je to zasada nemoguća misija...
Ljudi se sjete svega i svačega i po meni je koliko sam cuo od lokalnih mestara nemoguce a kolege iz bgd. isto kazu da je nemoguce .. znase da do Dejan iz prve ruke sve zna .. (Dejan Kraljević)
mislio sam da je on samo za Nokije, vidiš to nisam znao i da je svugdije HTC
Dejan se ne bavi time.
Što se Androida tiče, postoje rješenja, ali sve je u povojima i neću javno iznosit
Samo da se nadopunim.
Nemojte kupovati ove unlock kodove za Hero, ne rade...
nemojte kupovati unlock kartice, 99% vam neće raditi...
nisam probao GoldCard ali vjerojatno ni to ne bi radilo...
čekam Android 2.0 ne bi li on nekako zahebao provjeru mreže
Zadnji uredio Inovator : 15-02-2010 u 20:52
napravi prijenos broja, ako nisi ugovorno vezan
najsigurnije "dekodiranje"![]()
Eto, nakon svih silnih pokušaja, rootanja i flashanja, pravljenja gold carda, kupovine nekoliko brojeva sa raznih servisa...nisam uspio otključati HTC Hero kupljen u Tele2 i lockan na njihovu mrežu. Međutim uspio sam ga "otključati" pomoću jedne od unlocking kartica. Našao sam na nekom forumu lika koji mi je poslao 23 kartice na probu(hvala na povjerenju) i jedna od njih je radila...i radi još uvijek. Napokon sam zadovoljan.
možeš staviti sliku te kartice da vidimo koji je model?
Napiši nam i što piše na njoj.
Nema gubljenja mreže?
Evo ovako. Ne znam koji je model "unlocking kartice" jer na njoj ne piše. Pokušat ću saznati od čovika koji mi je posalo pa javim. Kartica radi. Vadio sam je i stavljao ponovno i radi bez problema. U ovo kratko vremena koliko je imam, nije bilo gubljenja signala mreže. Data promet se odvija bez problema. Mobitel radi kao i do sada. Ja sam zadovoljan. Evo sličice. Ako nekog zanima nešto više...shoot :-)
![]()
Hvala!
Jesi li probao još ovakvih istih kartica pa je samo ova radila ili su druge unlock kartice bile drugačije?
Ja sam imao na probi 3 različite kartice od kojih je samo ova jedna radila.Dakle ova koju vidiš na slikama.Nažalost na njoj ništa ne piše.Kad mi se javi čovik koji mi je dao kartice, pa ako on bude znao kako se zovu ili koji su model, javim.Još uvijek radi dobro.Nevezano za ovu temu...SenseHero 2.1 mi se čudno ponaša(da ne bi bilo sumnje to je radio i prije ove unlock kartice).Kad odključavam mobitel razlije mi boje na onom početnom ekranu?!? pa ja onda opet zaključam, otključam i sve radi dobro.Nije nešto strašno ali malo iritira.
Primjetih još jednu stvar za koju nisam siguran da je do ove unlock kartice ali...
Ne mogu mjenjati ni spremati kontakte na SIM.U telefon može ali na SIM ne.
This can be easily unlocked via codes.I found the site http://www.onlinegsmunlock.com/htc-hero/rs7wp9/ .Here i found the unlocking service at cheap price.By using this you can unlock your mobile easily.
Ja sam sebi naručio istu takvu karticu sa dealextrema za $4.35, na T-Mobile Pulsu i Hero-u (G2) uredno radi! Preporučujem!
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21554
Nažalost ne znam nikog tko uopće ima ikakav mob iz tele2 (a da nije već dekodiran).
Ali mislim da se isplati isprobati turbo sim sa dostavom za ~25kn
P.S. usporedio sam svoj turbo sim sa ovim na slikama od binarnog, stvar je zaista identična, do zadnjeg detalja![]()
Bookmarks