Ako imas 3GS onda ti se isplati prelazit, jel prakticki imas sve funkcije kao i iPhone 4.
Sa 3G-om ne dobijes multitasking, a meni je to bezveze onda :/
Ugl, mene ne bedira toliko JB, jel znam da ce u roku par dana do max 2 tjedna doc JB i za njega
A mozda cemo se nacekat dok ne izadje iPhone 4 pa cemo tek onda dobit JB..
Ugl za sada mi se svidja iOS 4, sve ide brzo i obozavam one foldere![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Nije sluzbeno, nego je iOS4 od GM [Gold Mastera]. To je verzija iOS4 koji je Apple dao developerima poslje WWDC-a
Za sada moze samo 3G i 3GS napravit upgrade, a kazu da vec ima JB..
OT: Multi tasking je odlican, svidja mi se i custom walpaperi
Za sada samo rijeci pohvale, jos samo da nadjem prokleti JB i ja sretan..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
http://www.walyou.com/blog/2010/06/0...ak-developers/
Nisam siguran kaj je ovo :/
Nemam vremena pregledat video
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
da, folderi ce se moci praviti po defaultu na OS4, ali mulititasking nece na 2G (samo na 3G), Na Cydia-i ima vec nesto za multitasking ali je malo sporo (tako sam procitao)
iPhone 5s 16 GB
Neće ni na 3G- kao ima preslab procesor.
Postoji backgrounder aplikacija- meni je normalno radila...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
evo sta pise na Apple stranici
za iPhone
iOS 4 works with iPhone 4, iPhone 3GS, and iPhone 3G. Not all features are compatible with all devices. For example, multitasking is available only with iPhone 4 and iPhone 3GS.
za iPod Touch
The iOS 4 Software Update works with the second- and third-generation iPod touch. Not all features are compatible with all devices.
(Not all features are compatible with all devices. For example, multitasking, custom wallpaper, and Bluetooth keyboard support are available only with iPhone 4, iPhone 3GS, and the third-generation iPod touch (32GB and 64GB models from late 2009).
tek sad vidim, necu moci ni wallpapere mijenjati![]()
iPhone 5s 16 GB
Ma čeka se JB za Windowse, damn! Već postoji JB koji radi i koji omogućava wallpaper i multitasking na 3G, i bogme ću JB svoj 3G samo radi toga (dosad nisam JBao, nisam imao potrebe). E al sad hoću. Pas kosti
Samo da izbace za Win, no po onome što čitam okolo, neće izlazit prije nego što se pojavi zvanični iOS4. Dakle ne prije ponedjeljka. No opet, to što stvar radi na Macu obećaje da bi mogla i vrlo brzo po zvaničnom objavljivanju (downloadanju) iOS4 doletit i Win verija JB.
Ostalo super, sviđa mi se iOS 4. A i ovaj revamped me.com, ako netko još koristi... Stvarno dobro![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
cekaj znaci moci ce se multitasking na 3g ak je jailb?samo pretpostavljam da ce to onda dosta sporo biti inace bi ga stavili da se moze i normalno
neznam ak je vec napisano negdi, vidim danas da su u t-mobileu stavili predbilježbe za iPhone4...
ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem
vidim da ima puno nagađanja oko toga kad će se kod nas moći kupiti pa me zanima dali ima netko provjerenu informaciju kada će ga T-Mobile imati u ponudi?? Ja mislim negdje krajem 9.mj ali ako neko zna točno neka kaže.
evo pušten je iOS4!
kakvo čekanje, JB za 3G (za kratko) i Unlock su vani![]()
Zadnji uredio truba13 : 22-06-2010 u 13:07
Izvor: www.index.hr"U JAPANU započela je prodaja četvrte generacije uređaja iPhone. Osim u Japanu prodaja Appleovih uređaja u ponoć je započela i u SAD-u, te u europskim zemljama poput Francuske, Njemačke i Velike Britanije. Od rujna ove godine u četvrtoj generaciji Iphone moći će uživati i Hrvati zajedno sa 88 zemalja.
Velikih redova ispred Appleovih trgovina u Japanu ne nedostaje, iako je popularnih bijelih uređaja iz prodaje već nestalo.
Naime, dnevna prodaja uređaja iPhonea procjenje se na oko 160.000 komada. S početkom prodaje iPhonea 4 na postojećim modelima operativni sustav unapređuje se na iOS 4. Prema pisanju magazina PC world alati za popularno otključavanje sustava su spremni."
Bookmarks