danas u 19 sati mozete pratiti live WWDC 2010 na ovom linku
http://www.engadget.com/2010/06/07/s...rom-wwdc-2010/
danas u 19 sati mozete pratiti live WWDC 2010 na ovom linku
http://www.engadget.com/2010/06/07/s...rom-wwdc-2010/
poceo je live prijenos. Ako predstavljaju novi iPhone bilo bi prilično kul da ga predstavi Gray Powell![]()
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
I meni ističe ugovor na i150 tarifi, mislila sam uzet 3GS, ali sad ću radije pričekat, samo kada će se 4G moć uzet kod nas hmhm?
Očito je da su različiti kriteriji za "odlične" fotke pa nebi htio više u off topic...
Najavljuju do 7 sati razgovora baterije, ovaj je sada imao navodno 5, ne čini mi se baš kao neko extra povećanje? Slutim nove probleme sa baterijom, odnosno iste kao i prije...
Po meni je to i dalje loše... Kad pomislim da nekada zaboravim stavit mobitel na punjenje pa sutra da mi oko podne cvrči... Dobro kad pogledam moju X1, ona navodno ima 6 sati (3G) pa mislim da će izdržat 2 dana ovaj novi iPhone...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Yager netrebas stavljat slike kada imaju ljudi u gornjem postu link
OT: Svidja mi se ovaj "nabrijani" iPhone i jedva cekam da dodje u prodaju![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Normalno da bi. Trenutno koristim Xperiju i K850. Bateriju na xperiji punim svaku, svaku 2. večer, dok K850 malte ne jednom tjedno. Normalno da želim da baterija što dulje traje, tko ne želi? U 2010. smo kada auti rade na baterije, laptopi izdrže gotovo koliko i mobiteli a oni u iPhone nemogu smjestiti neku jaču bateriju? Budimo realni
napokon prava pila, svidja mi se,dosad nije, mozda opet padne ugovor,hehe..sad ce valjda 3g maknut a 3gs pojeftinit..
gidi jap!
Da li neko zna kada će točno 4g biti dostupan u Hrvatskoj?? Molim što prije odg jer mi je istekla pretplata pa me zanima da li se isplati čekati ovu pilu!!?
Daj uozbiljite se. Niste valjda toliko zaljubljeni u taj iPhone da nemožete objektivno reći da želite dulje trajanje baterije u istom kućištu? To je kao da ja kažem za svoju xperiju da nemre ni brzo radit kad ima windowse? Uvijek može bolje
Da naravno, nema TS i razne nove tehnologjie. Ali ako su se ekrani i procesori i sve ostalo razvili zašto je baterija zaostala za svime? Očito da ne prati cijelokupni razvoj. To je kao da najednom imaš ogromne bicespe dok istovremeno imaš pileća prsa? I onda se braniš, da ali tad nisam imo ovoliki biceps pa je sve super izgledalo... Razmisli malo![]()
Nebuloze, uzmimo za primjer procesor. Napretkom tehnologije prelazi se na manju tehnologiju izrade, dobivaju se bolje performanse procesora uz mnogo manju potrosnju energije (također i mnogo manje zagrijavanje). Verujem da se moze produziti tijek trajanja baterije, samo mi se cini da proizvođače to previše ne interesira.
A da?? Šališ se?!! Pa jel nije T-Mobile neka njemačka firma? Mislim, tamo se počinje odma prodavati pa sam se nadao da će i Hrvatska uskoro dobiti licencu
vjerojatno krajem ove godine,možda u 10.mjesecu na moj rođendan![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Mislim da je ovo konačno iPhone kakvog smo očekivali prije 3 godine kad je izašao![]()
Bookmarks