Posšto sam dosad imal sve Canone, nekak me opet oni vuku k sebi.
Kaj misliš o sx120 is? njega već ima od 1300 kn, a i svida mi se dizajnom![]()
Posšto sam dosad imal sve Canone, nekak me opet oni vuku k sebi.
Kaj misliš o sx120 is? njega već ima od 1300 kn, a i svida mi se dizajnom![]()
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Svidja ti se dizajnom...
...kako ja to gledam, dizajn je za taj aparat nepoznat pojam.
Ne samo da je poprilicno ruzan i da je zavrsna obrada losija od vjerojatno svega u tome cjenovnome rangu (osim mozda onih najjeftinijih Ixusa), nego je i ergonomija na vrlo niskom stupnju razvoja.
Sve ostalo je prihvatljivo, kvaliteta fotografija je dobra do vrlo dobra za te novce, vecina fotografija je ostra, boje su poprilicno prirodne (Canon je uvijek davao ponesto prirodnije rezultate od Sony ili Fuji modela, koji vole algoritmima malo "zaciniti" stvari). Opcije koje aparat nudi su sasvim prosjecne za tu klasu, jedino sto je mene smetalo u tih sat vremena koji sam imao ovaj aparat u rukeme je bilo to sto bljeskalica nije konstatntno otkrivena kao kod vecina kompakata, nego je pop up konstrukcije, ali ne iskace automatski vec ju treba manualno izbaciti, sto je porpilicno lako zaboraviti (treba mali period navikavanja na ovo).
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks