ja sam ju isto flashao na tu verziju softa i kamera je radila bez problema.... odnesi mob na servis gdje su ti ga pravili pa nek rjesavaju ono sto su vec zajebali...
Pozz,
evo nakon ono problema sa bootanjem, to ja navodno bio oštećen displej pa mi nije ništa se prikazivalo, sada imam novi problem al' sam tražeći našao nešto i vidio da se taj problem često javlja prilikom ubacivanja novog softvera. Naime odnio sam mobitel u servis i oni su ga napravili al' su ga morali flešati i pri tome su ubacili 30.033 tj. posljednju verziju softvera za N96.
Trenutno sve super, extra radi osim kamere ! Kada uđem u nju piše mi: "Error: Feautre not supported" ... Onda sam nešto tražio na google i naišao na to da je to softverski problem i da se javlja samo valjda kod v30 tako da sam odlučio da mobitel vratim na stariju verziju, v20 u nadi da će mi sve raditi tada ...
Šta mislite da li da to odlučim uraditi, vratiti na v20 jer izgleda nema nikakvog drugog načina da kamera proradi i kako da to uradim ? Kako da vratim na v20 ?
Hvala svima koji odluče pomoći
btw. ne znam koju sam verziju softvera imao prije flešovanja, al' mi je na toj verziji radilo sve...
ja sam ju isto flashao na tu verziju softa i kamera je radila bez problema.... odnesi mob na servis gdje su ti ga pravili pa nek rjesavaju ono sto su vec zajebali...
"all in one"
Vracanje softa iz v30 na v20 je opasno jel ti tek to moze sjebat mobitel..
Jesi probao sve stvari poput hard reseta, formatiranja memorije?
Jesu ti mjenjali PC [product code]?
EDIT: Ako odes u servis oni ce ti isto napraviti, formatirat mobitel i ponovo ga update-at..
Tak da sumnjam da ces od tog imati korist..
Znam kakvi su tamo sup*i..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks