Možeš dati malo manje informacija o samom kompu i vremenu kad se problem počeo javljati?
evo ovako, npr: igram igricu(cod2) i nakon nekih 10 minuta odjedanput komp se ugasi, temperatura je ok, prasine nema, napajanje sam kupio novo. neznas sto mu je. HELP
Možeš dati malo manje informacija o samom kompu i vremenu kad se problem počeo javljati?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
pa poceo se pojavljivati ima negdje pola godine, odnjeo sam na popravak (kod prijatelja) i on ga je malo očistio i tako, i onda se nije gasio, i sada opet, ali nema prasine :S
mmm, try again.
konfiguracija?
sta konfiguracija? neznam vam ja bas puno o kompovima. grafu imam: radeon 9250 xD
Probaj nakon ovoga ili brišem temu.
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=66&a=63
kako mislis da ti pomognemo ako ne znas apsolutno nista, i uopste ti nije stalo da nam objasnis bilo sto.
mi ti kazemo NA PRIMJER: ugasi racunar rasklopi ga izvadi plocice rama i graficku karticu ispusi sve, rasklopi procesor ponovno nanesi termopastu...
ili pak reinstaliraj drivere ili uradi format...
ukoliko ne znas koje komponente imas onda bi ti vjerovatno ovo gore navedeno bilo "tabu tema" i ne bi nista od navedenoga znao uraditi tako da nema ni smisla traziti pomoc ako ti je racunar samo ekran po kojem tjeras onu strelicu.
rami 512 mb-a, grafa 128 mb, procesor 2.66 gh 1 jezgra. treba li jos sta?
To je kao da si rekao auto s trojim vratima, crvene boje, ima alu felge, klimu i ABS.Dakle, opet nisi rekao ništa... Treba nam točan proizvođač i model svih komponenti: napajanje, matična ploča, procesor, radna memorija, grafička kartica, hard disk, optički uređaj i ostalo. Također, ne bi bilo loše ni detaljnije opisati kvar. Ako opet ništa ne napišeš, tema više nema smisla...
grafička - ATI Radeon 9250 Chipset, RAM Buffalo 512 mb, hdd 80 gb, matična - P5PE - VM, procesor - 2.66 gh intel 1 jezgra,
Skini Everest,instaliraj ga i onda vidi koje komponente imaš. Opet ovdje gore ništa pametnoga nisi naveo. Još jedan bezvezni post i tema ide u smeće,pa se malo potrudi.![]()
Bookmarks