Imam iphon 3g i jb je al ne mogu sbsettings skinut ni nist takvog pa pomoc trebam dal se kaj uradit moze plis odgovorite
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Imam iphon 3g i jb je al ne mogu sbsettings skinut ni nist takvog pa pomoc trebam dal se kaj uradit moze plis odgovorite
pozdrav...zanima me naziv jedne aplikacije sto sam vidio kod frenda..radi se o tome da si sam napravis ajmo reci black listu ljudi od kojih ti mob uopce ne reagira kad ti dodje poruka ili kad te ta osoba zove s tim da kad otkljucas aparat vidis malu tockicu na vrhu ekrana da znas da imas sms.naravno onda mozes pomocu sifre koju si sam postavis procitati poruku.hvala unaprijed...
Iblacklist ako se ne varam
Trazis opremu za mobitel ?pogledaj na linku
--->Link <---
Sigurno je vec negdje na forumu pisano o ovome... al sam malo ljen da citam
Imam iphone 3gs zakljucanog na tmobile preso bi na tele2
pa me zanima ako ga odkljcam dali mogu vratit lock opet na tmobile ako mi ikad bude trebalo zbog garancije?
skinuo sam navigaciju sa torrenta i kad ju hocu sinkronizirati preko itunesa itunes kaze da ce sinkronizirati sve aplikacije koje imam za iphone na kompu te da ce ove sa moba izbrisati, pa me zanima kak da stavim navigaciju, al da ne obrisem si programe sa mobitela
Pozdrav!!!
Koliko se dugo ceka na popravak iPhonea (T-Mobile)?
Evo nakon opsirnog pretrazivanja interneta i bezbroj pokusaja nisam uspio izbaciti iphone 3gs 16gb 3.1.2 BB 05.11.07 iz recovery loopa u koju je upao nakon "izbrisi iphone" opcije.
Bio je jailbrakean i unlockan s blackrainom.
Pokusao sam s iH8sn0w iReb i opet ostaje u loopu.
Pohranjeni SHSHs 3.1.3 na cydii.
Ima li tko kakvu jos opciju?Osim restora i "dizanja" na 3.1.3!?
Pokusati mozda s custom firmwareom 3.1.2?Kako cu provjeriti koji je bootloader?
Bilo kakva pomoc ili prijedlog je i vise nego dobrodosla...
pretpostavljam da koristis tele2 sim karticu pa bas i nebi zelio ici na 3.1.3
ali ja mislim da ces morati napraviti restore.. sacekaj,mozda ti se netko javi koji ga je uspio izvuci iz loopa..
btw.danas je prezentacija novog iphona sa novim OS-om tako da nemas sta izgubiti.. govore da za novi OS vec imaju pripremljen unlock i JB
Kako spremiti-sinkronizirati kontakte sa gmail-om ako iTunes ne vidi iPhone?
Naime prije nekog vrimena kad spojim iPhone sa iTunesom traži mi da napravim restore i ne da mi spojiti se sa mobom.
Kako sada napraviti backup imenika koji mi je vrlo bitan, kako ga poslati na gmail ili preko neke druge app ali da pošalje sve kontakte, a ne kao neki programi koji pošalju samo po jedan broj od osobe koja ima upisano nekoliko brojeva.
mob sam ocistio sa finim alatom ( stari mi je precizni mehanicar ), presao sa alkoholom i posusio sa malom pumpicom za ispuhivanje zmazanoce..i radi ko beba..a vec sam se usro
dajte ljudi jel ima tko kakvu informaciju kad ce se moci otkljucati 3gs 3.1.3
Edit: krivo sam postao.
Zadnji uredio freedado : 11-06-2010 u 13:49
dali postoji normalni bluetooth ( pod tim mislim da se moze slat i primat na/sa svih mobitela) za 3GS 3.1.3 jailbrekan sa spiritom????
Xsellize source i onda ibluenova
ekipa dali mi netko moze pomoci , bio bih zahvalan, kupio sam jucer novi 16gs iphone aparat je od tcoma, mislim da je u njemu 3.1,3 verzija, zanima me kako je moguce ovaj iphone podesiti da radi na 095 mrezi , prijatelj mi je takodjer otvorio tcom iphone na 095 ali moje nezna, pa neznam vise sta da radim, on mi govori da ce uskoro dici verzija 4 , dali cu onda moci otvoriti ovaj iphone i kad ce doci ta verzija, hvala
sad sam pročitao da mi nema pomoći sa 3.1.3 verzijom , pa ako mi neko može reći dali će ova verzija 4 koja treba doći otvarati 3.1.3 firmware aparate i kad će doći verzija 4 0 , nadalje recite mi koja je najeftinija tarifa 098 za surfanje jer mi ce čini da ću morati uzeti skupi 098 , bacio 2500 kuna bez veze (((
moze li mi netko dati odgovor na post gore
21 treba izaci 4.0 software i nema jos unlock. i ne budi lijen, potrazi malo na www.t-mobile.hr
iPhone 5s 16 GB
Ako misliš na jealbreak ja svoj otključo verzija 3.1.3.(7e18)
sve radi
Bookmarks