A gdje su ti spremljene SMS poruke, na SIM kartici ili u memoriji telefona? Meni sprema samo na SIM karticu, ne znam kako namjestiti da sprema u telefon.
U čemu je problem. Navedeni telefon može pohraniti 500 SMS poruka, kako piše u specifikacijama mobitela, a i u samom mobitelu. Ja sam ga jučer napunio sa 320 SMS poruka (što dolaznih, što odlaznih), a mobitel mi javlja da je SMS memorija puna. Pogledam u status memorije i piše fino da je popunjeno 320/500.
Pa sam izbrisao sve odlazne poruke kojih je bilo stotinjak, kad ono opet javlja da je memorija puna iako opet u statusu memorije piše 200/500 popunjeno.
Dali je tko imao takav problem?
spojene poruke ti se isto broje tako da nikad neces moci imati 500/500
jednostavno izbrisi koju DOLAZNU poruku i to je to......
Ali problem je u tome što on meni sad i sa 20 poruka javlja da je memorija puna, kada sam pobrisao skoro sve poruke. Jedina mi je opcija da svaki put kad mi javi da mi je memorija puna, da pobrišem par poruka, i onda on sljedećih 5 poruka ne javlja ništa, i onda opet, i tako stalno. Znači nema fiksnog broja na kojem je njemu "memorija puna".
Dali bi update firmware-a pomogao?
Kako gdje? Zar nije dovoljno jasno? Na memoriju telefona, u mape dolazne i odlazne poruke. Vjerojatno je neki bug u firmware-u...ili nešto deseto.. Nemam pojma. Zato pitam dali bi nadogradnja firmware-a pomogla, a čitao sam da mnogima nije pošlo za rukom updateanje..pa.. Neznam kaj da radim. Budem odnio na servis, pa da mi tamo obave nadogradnju.
Bookmarks