Evo pošto uskoro dolazi i Episode 3:Revenge of the Sith, zanima me jeli vam bolji star wars ili star trek.![]()
Meni je bolji star trek pogotovo voyager ali i star wars ima svoje čari![]()
Star Trek
Star Wars
Evo pošto uskoro dolazi i Episode 3:Revenge of the Sith, zanima me jeli vam bolji star wars ili star trek.![]()
Meni je bolji star trek pogotovo voyager ali i star wars ima svoje čari![]()
glas ide star warsu, iako nisam neki freeeek za tim.
E to je kao da me pitaš koga više voliš mamu ili tatu!![]()
![]()
SF for ever!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Čak bi se i složio s ovim mišljenjemIzvorno postao Vuki
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Star Trek definitifvno, pogotovo DS9 i epizode i filmovi sa legendarnim celavcem Picardom!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Gotovo da bi se slozio s ovim .. iako sam SW fan. Ako si SF freak, nemas puno mjesta za manevarIzvorno postao Vuki
Btw, moj prvi post, i odma' u glavu .. SW![]()
Slazem se!!Izvorno postao Vuki
Mada moram reci da ipak naginjem Star Treku jerbo tam ima vishe tehnikalija i veze s stvarnoschu neg u SWu, nda trebam jos nadodat da u STu je i T'pol![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
i jedno i drugo sucks![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Star Trek... SW su mi ipak nekako preinfantilini, koliko god 'legendarni' bili... dobra mi je doduše epizoda 2 (zadnje snimljeno) kad se na kraju mali Yoda šora...A ni Darth Mogul nije loš sa dvostrukom sabljom...
Ali Star Trek stvarno volim, a strašno puno toga kaj čujete u ST-u se temelji na teorijskoj fizici (koja naravno još ne radi u praksi - od teleportacije do antimaterije...).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kao i u svakom ozbiljnijem sf-u.Izvorno postao whiteboy
![]()
OT:Star Wars,druga triologija i phantom menace. Ovaj napad klonova ili kako već,mi dosadan bil.
i jedno i drugo tolko dosadno i naivno , fali ti jos jedna opcija u anketi.
radije bi gledo Oprah show
no,o ukusima se ne raspravlja
Opet, draže su mi IV, V i VI epizoda Star Warsa, a Star Trek nisam toliko gledao, mada imaju svoju čar.
Star Trek TNG - sa celavcemPiccardom
@whiteboy: imas koji link za teleportaciju ili antimateriju? Evo ti par warp teorija
http://www.zamandayolculuk.com/cetin...ATHENATICA.HTM
http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/wdt2.pdf
http://www.sfu.ca/~adebened/funstuff/warpdrive.html
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne fasciniraju me ni jedan ni drugi, ali Star Wars mi je nekako bolji...
star wars je jedna od najboljih trilogija...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Malo je mi je bedasto uspoređivati navedene jer je Star Trek ipak serijal, a SW filmovi.
Gledajući tako SW filmovi su mi bolji od ST filmova, ali ST ima serije za kojima sam prije jednostavno bio zaluđen tako da moj glas ide ST-u.
Star wars nemrem smislit,po menni najglupnji filmovi ikad snimljeni...
A Staze pogledam tu i tamo.
Neče još dugo bacio se i Lucas u serije pa tako če sljedeće godine biti i SW serija, prva sezona morala bi biti gotova 2007. g. Neznam jesu li to serije kao kod ST ali znam da budu serije.Izvorno postao jay
![]()
Inače SW (51% (crtići Clone Wars)...) a (49% ST (zato jer ima serije i to dobre a i filmovi su im odlični))
Star Trek definitivno... Star Wars mi je sprdnja od SF-a... Ne mogu smislit da u nekom SF filmu oni nose one halje ili šta već i tuku se mačevima po nekim pustinjama... Blah... Gledao sa možda jedan flim (ne znam koji) i to ne u cijelosti jer nisam mogao izdržati... A Star Trek mi je zakon, koliko sam mogao pratio sam bar na HRT-u one epizode i stvarno su mi sve zakon, od onih starih do ovih novijih...
Inače obožavam SF filmove/serije, ali Star Wars mi tu full odudara... Koliko god kultan film bio ne sjeda mi u glavu nikako i ne znam jednostavno... Star Trek rulz!![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Star trek enterprise mi je bio najbolji (Tpol)
![]()
Glupa usporedba. SF ne volim, no SW nije los.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Star trek jer je serija
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Star Trek Je Zakon
Bookmarks