Nokia 5800 je otkljucana i nije brandirana u Vipu.
Se W910i je otkljucan ali ima Vodafone meny.
Zar nitko ne zna kakvo je stanje s 5800 XM?? Nitko ga jos nije uzeo?
Nokia 5800 je otkljucana i nije brandirana u Vipu.
Se W910i je otkljucan ali ima Vodafone meny.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Zna li itko za 5130XM ili 3120c?
sonyericsson g502 zakljucan pretplata crveni
sonyericsson w910 5 uredjaja pretplata svi otkljucani smedji i crveni
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=862836&postcount=1
Malo sam sad zbuki,... u ovom postu lik kaze da ima 5800 zakljucanu na vip,... hmmm
Moja nije![]()
Pozdrav svima!
Zanima me da li je zaključan Htc touch HD kupljen u vip pretplati?
nokia e52,zakljucana ili...?
gidi jap!
Nokia 5230 (kupljena na produzenje pretplate, placena 699KN, normalno je 1499KN):
ZAKLJUCANA
brandirana je (samo start screen i zvukovi kod istog, kao i za shut down screen).
Zna netko jel HTC Legend zaključan na Vip?
Zna neko kakvo je stanje sa HTC Tattoo?
Ja sam na produženje pretplate 30. 4. uzeo HTC Tattoo i nije zaključan.
da li možda netko zna da li je jedan od slijedećih mobitel otključan na sve mreže:
SE W595
SE C510
Samsung B2100
Nokia 2330 cl
Nokia 6303 cl
SE Naite
ako nisu otključani, da li možda netko zna koliko bi koštalo otključavanje? (recimo za 6303 cl i W595 i c510)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
svi navedeni su zakljucani,iznimka su samo neki W595...bila je jedna serija sa cidom53 koji su bili otkljucani....
Zadnji uredio Inovator : 07-06-2010 u 20:03 Razlog: samo info o zakljlučanosti ovdje
Jel netko zna da li je HTC Desire zakljucan?
a od kuda tebi ta infromacija @m... jer ga ja bas namjeravam kupiti ovaj tjedan (prodavač od kojeg kupujem sutra mu dolazi novi novacti iz središta vip-a (poštom)) pa me zanima
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Dobio ga na jednodnevnu probu prošli tjedan, otključan.
nemora znaciti da je zakljucan jer ovi u vipu cesto neznaju koji su modeli zakljucani a koji ne....
gi si ga sigurno pitao a on ti je rekao-radi sa vip karticom.....
nevjerujem da je ijedan android telefon zakljucan........
htc legend nije sto posto
Pitao sam bas da li je zakljucan na vip ili ne, danas u prodavaonici na Iblerovom i zenska je isla pogledat u onaj fasikl gdje je valjda cjenik svih modela i rekla da je zakljucan. Ponovila isto sto sam i prije cuo, da je prva serija bila otkljucana a sada sve zakljucano.
Ipak, probali smo tamo sa drugom karticom i ispostavilo se da je otkljucan!Sad znaci li to da je ovaj jos bio iz stare serije ili je to samo prica za korisnike ne znam, ali ovaj kojeg sam ja kupio je *otkljucan*.
to je samo prica za korisnike---to sam ti i napisao u ranijem postu......
u vip-u nijedan HTC -ANDROID nije zakljucan(ovi skupjli naravno)
također potvrda s moje strane,htc desire kupljen u ponedeljak u vip-u unlock free
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
pitanje - ako netko zna da li je HTC wildfire zakljucan ili otkljucan (pošto je cijena uređaja u slobodnoj prodaji 1800,00kn)
Bookmarks