Ništa mi nije jasno, mobiteli šminka sa košom kvalitetom slike, video zapisa koštju više preko oglasa, a u prodajnim centrima je realna cijena. Jako sam razočarana. Koliko nekvalitetnih mobitela koje ne bih osim u slučaju nužde. Ako nema kvalitetnu fotku i praktičan dizajn pa ne treba mi ni kamera, kupiš sim bez nje i kaj te briga. Jedini mob. koji me nije razočaro je D-600, a promijenila sam ih jako puno od Motorole, Siemensa, Sonny Ericsona, Nokie. Iznenadjujuće kako Nokia ima lošu kvalitetu fotki npr. Nokia 6111 koja je tako reklamirana, večeras kad sam je imala u ruci odustala sam od kupnje. Pazite cijene ju kao moj D-600 kojem je slika toliko jasna, vido zapis mrak...ništa ne shvaćam...

Motorole neke imaju dobre fotke ali neke su mala beba naspram Samsunga.

Silno sam ga htjela prodati ali kada ga ne cijene na tržištu jako si razmišljm. Htjela sam samo mob. lijepog dizajna, lagan sa kvalitetnom fotkom. Onak ženstven.

D-600 mi je ipak za muški rod izgledom i težinom.

Baš me zanima koji još mob. ima kvalitetnu, oštru, jasnu sliku osim moga Samsunga?

Molim neka se nitko ne uvrijedi tko ima drugu marku, to je samo moje negativno iskustvo sa drugim markama. Želim samo saznati da li je to točno ili je to moje subjektivno mišljenje? Unaprijed hvala na odgovoru!