Ja koristim ovaj trik i nikad se TSRAutoStart.exe više ne vraća:
U "killme" terminirati **TSRAutostart.exe. Upaliti Garmin, otići pod alati->sustav->Launch backround service i staviti na uključeno. Izaći iz Garmina, otići u killme i opet terminirati **TSRAutostart.exe. Potom otići u Garmin, alati->sustav->launch backround service i staviti pod isključeno. Potom izaći iz Garmina te opet terminirati **TSRAutostart.exe.
I to je to!
**TSRAutostart.exe se više neće pojavljivati
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Znaci instalirao sam garmin mape preko mapsource-a cne 2010, adria route 3.0, scg 2.1.
Kad ukljucim navigaciju, idem na "kamo idemo" ,izbaci mi samo drzave adria route-a i scg-a, znaci nema svicarske, austrije, njemacke.... nicega iz europe, a karta na navigaciji postoji..kad idem "pregledom karte" dođem do austrije vidim ceste, to mi je nebitno jer kroz opciju "kamo ici" nevidim drzave cne 2010.
Maloprije sam probao instalirati samo cne2010 i radi sve,izgleda da je ipak u kombinaciji tih karata problem!!!
Sta napraviti??????
ili recimo kad kopiram vec otkljucane .img datoteke vidi mi samo onu koja se naziva gmapsupp.img ovu drugu ne???
sve odjenom karte ubaci preko mapsource
brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485
da li je moguce da garmin xt glasovnom komandom navodi u kilometrima a ne u miljama kako je trenutno?
Postavke > Sustav > Udaljenost/Brzina > Metričke
Očito si u wizardu stavio nautičke pa ti zato kaže milje...
Instalirao sam garmin mobile xt i mapu adria route 3.30 nt na svoju nokiu n95 8gb.
Sve je teklo po planu i nadem satelit sjednem u auto da isprobam i kad ono pocne stekat mislim ide sve ali ne ide tecno nego svakih 50 m mi se strelica pomakne tako da izgleda kao da steka.
Pa ako neko zna kako rijesit problem
sve aplikacije su iskljucene osim garmina
Nije u tome problem jer mi je slide bio otvoren.
neko drugo rijesenje???
Probavao sam i pjeske ici prikaze mi dobru brzinu negdje oko 5 km/h ali mi se strellica pomjeri negdje svakih 50 metara tako da to izgleda kao da stojim pa se odjednom teleportiram za 50 m.A u auto izgleda kao da steka ali mi brzinu isto ocitava prilicno tocno pa mislim da nije problem u gps vezi nego u samoj aplikaciji
Pitanje: Instalirao sam City Navigator Europe NT 2011.10 u stari map MapSource koji je na hrvatskom i nemogu je otključati. Skinuo sam taj patched i dobio još jednu ikonu MapSource i kada nju otvorim dobijem otključanu kartu ali mi je MapSource na engleskom. može li se to kako namjestit na Hr navikao sam jeb..
Tražim več nekoliko dana tutoorial kako instalirati kartu u IMG VERSION-u ako mi može ko pomoči
Hvala
Pa IMG samo ubaci na mob u folder Garmin, nema instalacije.
dali je netko probao to na nokiji 5530?
Pozdrav, nadam se da postavljam pitanje u pravilnoj temi,naime uspio sam instalirati garmin na mobitel, riješiti karte, imam AdriaRoute 3.00, a mobitel je Nokia N85..Prilikom navigacije primjećujem da mi dosta kasni, npr. ja prođem križanju a on mi registrira da tek dolazim do nje, i kao da mi je navigacija na preskok, znači oznaka mog položaja prilikom vožnje preskače, neide onako lijepo ujednačeno kao npr kod Nokia OviMaps koji isto imam.Pokušao sam smanjiti zoom,smanjio sam pojedinosti na karti na minimum,šta još da pokušam.Ima li netko ideju??
Zaboravio sam reći da je verzija Garmina 5.00.50
Zadnji uredio xlr : 08-06-2010 u 21:58 Razlog: spojeno
Imam cudan problem. Navigaciju sam instalirao i ubacio GMAPSUPP.IMG 1.7 GB sa kartama SCG Route, Adria Route 2.30 i City Navigator Europe NT 2009 i sve je fino radilo mjesec dana, i bas sam krenuo da napravim na jednom 5800 i pise samo trazi satelit, pogledam kod sebe na svom 5800 i isto. Onda izaberem lokaciju neku i pise Warte auf besser GPS Genauigkeit (cekam na bolji gps prijem) i dodje do 50-75% i moze tako stojati vjecno. Signal je samo jedna crtica, ali je GPS uredno prepoznat (integrisani GPS je u pitanju). Verzija Garmina je 50.0.60. Zna li neko sta bi mogao biti problem. Unaprijed hvala.
i ja imam isti problem... (N96... Garmin 50.0.60...Adria Route3.0) samo mi izbaci "Cekam bolju GPS preciznost" tako stoji na nekih 90% i ne pomijera se vise...jedino da ostavim tako dok baterija ne crkne pa da vidim hoce li doci do 100%...
Molio bi sve koji mogu pomoci i imaju zelju da to ucine...HVALA UNAPRIJED!
Ico86 mislim da bi trebao izaci negdje na otvoreni prostor..gdje nema zgrada...provozati se koji krug...kod mene je proradilo sve ide ok...
Je li garmin 5.00.60, adria rute 3.00, MapSource_6157, unlock generator 1.5 najnovija verzija i da li su ovo najnovije update-i za mape :
Map ID za AdriaRoute – 708
AdriaTopo – 928
SCG Route – 929
EuropeNT 11 (karta europe) – 378
Hvala vam.
imam problem sto kompjuter ne moze da mi pronadje telefon. do sada je sve bilo u redu i kada je trebalo da prebacim karte sa kompa na tel nije uspelo. stalno mi izlazi poruka da na gps uredjaju podesim na garmin ili host ali ja ne znam kako to da uradim. Bio bih zahvalan ako neko ima ideju kako da resim ovaj problem. Hvala
@ClarioN i ja sam to skontao malo poslije sto sam ovo napisao. Sad sve radi kao i prije. Drago mi je da si i ti rijesio problem.
Dobro jutro svima. Pitanje, instaliran 2011.10, Adrija 3.0 SCG 2.2 i kada se image sa mapsource prebaci u mem. karticu dobija se image od 2.1 gb, na Garmin mobile pc, drzave i gradovi se vide normalno a na mobilnom telefonu, drzave i gradove ne prikazuje normalno. Kako resiti problem, hvala unapred.
Bookmarks