S obzirom da sam novi u području navigacije pa molim odgovor dali ima netko već otključane karte u img fajlu Italije,Austrije i Njemačke da ubacim u navigaciju. Stavio sam Adria rout 2.10 sa zaljepljenim kartama bivše juge i on mi samo očitava bivšu jugu???
Pozdrav svima,
Već se para dana zafrkavam sa uputama za instalaciju a što više čitam više sam zbunjeniji.
Ovak,
Ako sam dobro skužio Adria route je karta. Imam ju skinutu i to par verzija. Takodjer imam skinuti i neki City navigator Europe 2009 a i 2008... sve mi je to na kompu. Znači to su karte koje se otključavaju sa onim unl fileovima.
Mobitel je Nokia E66... Garmin je instaliran i lovi unutarnji GPS. Znači postupak oko sw.unl mi je dobar. Mene muči licenciranje ovih karata. One su mi non stop zaključane, tj u mobitelu me traži da ručno unesem ključeve. (očito sam negdje fulao). Po par puta sam probao sve ispočetka, ali negdje griješim kod tog licenciranja (nije .txt error).
Molio bih nekoga da još jednom zdravo seljački objasni taj postupak licenciranja i ubacivanja karti. Koji fileovi sa kojim fileovima, cijeli princip..
Hvala unaprijed
Molio bih nekog ako mi moze dati link za adriaroute 2.1. Naso sam par linkova tu na forumu ali ima samo freebasemap supportfiles i scgroute. Hvala!
frendu sam instalirao na 6650 fold garmina 5.0 i adriarute 2.1 i sve saljaka al me zanima zasto kad odem na garmin i postavke i pod gps-om pise podpomognuti gps...jel zato sto ima integrirani gps ili nesto drugo...nadam se da to neznaci da koristi mrezu jer sam garmin on line iskljucio pri instaliranju
Pozdrav.
Da li netko zna mozda di mogu sskinuti kartu Njemacke. Imam Adria i htio bih samo jos staviti Njemacku.
THX
Potraži City navigator Europe 2008 NT, to je cijela zapadna europa, pa onda biraš koje ti područje treba i to si prebaciš sa mapsourceom.
Pozdrav iako sam novopeceni na forumu nasao sam taman temu gdje se nadam da mi neko moze pomoci... Naime instalirao sam Garmin 4.10 i adriarute 2.1... kad odem npr grad Banja Luka i ukucam neku ulicu koja je npr poznata a on ne moze da nadje"NISTA NIJE PRONADJENO" Do cega je ....
BTW: Jel koliko bolji Garmin 5.0 i kad budem reinstall jel opet da stavim adriaroute 2.1 ili ima neka bolja verzija.
I da kad se install Garmin pita nesto kao online da govori stanje na putevima i to jel skida koliko kredita to?
Pozdrav svima i ja sam kao sharkoo tek rodjen i takodje sam nasao temu koja mi treba a nadam se da mi vi mozete pomoci! Imam gps auto navigator (garmin) i treba mi karta Crne Gore i upute kako je postaviti tj. instalirati. ja koliko sam uspio skuziti vi se bavite uglavnom navigacijom za mobitele, pa ako mi ikako mozete pomoci sa ovim bio bih zahvalan!
Ovako pitanje jedno u vezi karata???imam adriaroute adriatopo i kartu Europe.....adriatopo i route su u jednom imageu pod imenom gmapsupp, a Europa je u gmapprom.img,a problem je u tome sto garmin ne vidi kartu Europe......A kada prebacim Europu u gmapsupp onda europa radi ali adria ne....Kako napravit da sve tri rade ??? U koje ime preimenovat europu?? Sve sam probao od ona tri i nece nikako:
1. gmapsupp.img + gmapsupp.unl
2. gmapsup2.img + gmapsup2.unl
3. gmapprom.img + gmapprom.unl
Plizz help!!! Tnx
Imam istvovjetno na mobu i riješenje je;
Kartu Europe preimenuj u GMAPPROM, ADRIAROUTE U "GMAPSUP2" bez navodnika naravno, a zadnju instaliraj ADRIATOPO preko mapsourca koja ce tu kartu nazvat GMAPSUPP. I to je to imaš sve ti karte koje rade savršeno al ne zaboravi samo jedna mora bit upaljena ako ce navigacija radit kako treba.
Naomena; adriaroute i adriatopo NE SMIJU biti skupa u jednom file-u tj. moraju bit instalirane odvojeno jer inače ni jedna ni druga ne rade kako treba.
Isto tako obavezno isključu city navigator europe ako koristiš adriaroute.
Pozdrav iako sam novopeceni na forumu nasao sam taman temu gdje se nadam da mi neko moze pomoci... Naime instalirao sam Garmin 4.10 i adriarute 2.1... kad odem npr grad Banja Luka i ukucam neku ulicu koja je npr poznata a on ne moze da nadje "NISTA NIJE PRONADJENO" Do cega je ....
MOZE I MENI NEKO POMOCI ?![]()
Dakle, da provjerimo
Ja ove karte iz map sourcea mogu stavit na OVO isto kao što ih stavljam na mobitel (postupak znam, radio sam ga puno puta, samo ne želim kupit ovo i da nemrem karte stavit)?
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
Možeš bez problema staviti na ovaj uređaj. Ja sam stavljao na NUVI 660 preko mapsourca i sve radi bez problema. Samo sam karte stavio na mem. karticu ne u njegovu memoriju baš zato da ne zeznem nešto. Karticu sam stavio u card reader i prebacio preko MAPSOURCA. Ako i zezneš nešto zezneš na kartici ali mislim da nemaš što zeznuti.
zar nezna niko link za topo karte ch.. i da li se to moze staviti na garmina..
please help
Ako se nevaram, AdriaRoute je za hrvatsku, a ne za BIH. a ako i ima nešto od karte za BIH, onda to nije jako detaljno, već su označene samo glavne prometnice i par gradova (ali gradovi nisu detalji)
jel teško pročitati ovu temu? piše ti odgovor odma na prvoj stranici , samo što se tebi nije dalo čitati...
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=742848&postcount=13
ako to neradi, onda pročitaj i slijedeće postove na prvoj stranici teme
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pravo da ti kazem toliko sam postova procitao kao i tema da mi je vise doja
dilo sve. Pogledacu to sto si mi napisao ali ova prva stvar koju si mi dao kao odgovor nemogu ni da pokusam jer mi se gasi garmin cim ne pronadje gps .
to se desavalo i meni. moras odmah izabrati cim prvi put pokrenes garmin unutrasnji gps umjesto vanjskog inace izbacuje iz programa. jedino rjesenje ti je da izvrsis ponovo instalaciju programa i kad budes iduci put pokretao garmin odmah prvo idi na izbor gps uredaja. karte sa kartice i kljuceve skini na komp pa poslije instalacije samo vrati na karticu.
Instalirao sam Garmin XT 4.10.80 po uputstvu sa prve strane na Samsung G810. Kada pokrenem garmin trazi mi gps i na kraju izbaci da nije pronasao uredaje.Sta bi mogao biti problem i da li uopste moze raditi ovaj garmin na samsungu G810
Bookmarks