pozdrav svima... novi sam ovdje pa se ne snalazim previse..
pitanje:
citam malo o tom mobitelu i gledam da ima dosta ljudi koji se žale na tu i tamo neke kvarove.. kako ste inace zadovoljni isplati li se kupiti ga i jesu li to samo problematični prvi modeli koji su izasli.. gledao sam preko oglasnika cca 1600kn.. ne znam cuo sam da je Samsung i8510 Innov8 u rangu s njim ali nisam siguran sta uzeti...
hvala unaprijed ( i oprostite ako pitam za usporedbu) makar me SE nekako vise vuce od samsunga..![]()
Mi6 Black
Da, za usporedbe modela postoji poseban podforum, pa bi bilo dobro da se ovdje drzimo samo diskusija o C905.![]()
samo da kažem da imam C905 već skoro godinu dana, i do sada:
- crko Wifi
- tipka 4 ne klika i zna upast
- zvučnik zna zezat (šum)
- punjač crko
- jack zna zezat, pogotovo kad ga spajam na PC
Žali Bože kvalitete...
Kako moze "crknut" wifi?![]()
Nesto ti punjaci slabe kvalitete ili ih mi neznamo koristiti, ja u godini dana promjenio dva punjaca i 3 slusalice, sve mi pocrkalo, prije svega sam vrlo nezadovoljan sa kvalitetom u izradi slusalica.
Ja da ''kucnem u drvo'' za sada nemam nikakvih problema. Ali moram napomenuti da u pocetku mi je zvucnik (unutarnji za razgovor) kad bi bio na maksimumu imao neku distorziju, kao neko pucktetanje kad bi sugovornik sa druge strane glasnije pricao ali od kada mi je nekoliko puta pao na pod tog problema vise nema- stvarno cudno ali istina.... Mozda je nesto bilo zapelo pa ispalo kad se protresa, ko zna....
trebam pomoc
Moze li mi netko reci kako da si postavim acc za mail. Primam mail preko exchangea
Hvala![]()
ko zna zna, ko ne zna njemu 2!
Jel to neki korporativni mail account? Ako jest, onda to ovisi iskljucivo o tvojoj firmi (ima li vanjski IMAP/SMTP, je li potreban VPN...).
Jesi 100% siguran da to nisu interni serveri? Vrlo moguce, cak stovise vrlo vjerojatno (vecina firmi ima tako slozeno, drugacije bi bilo vrlo nesigurno).
Jel ti radi spajanje npr. sa kompa od doma? I to cisti internet, bez VPN-a i slicnih cuda.
Prije par dana moja sestra je uzela ovaj telefon, za sada je sve o.k. Telefon je inace brendiran za njemacki vodafone, zanima me kako mogu da ubacim nas jezik, skinuo sam pc suite i seus, do sada nikada nisam radio sa se telefonima, radio sam update softa na par nokija, da li je procedura slicna kao za nokiu, mislim da li se moze sa update-om dobiti nas jezik posto ga telefon nema ili je potrebno da se flesuje ili sta sve jos ne?
Pogledaj temu A2/DB3150 modding.
Kako da provjerim koji je trenutni firmware na ovom telefonu? Telefon ima vodafone soft, cim pritisnem tipku desno (koju je potrebno prvu pritisnuti kada se kuca ona kombinacija za ulazak u dodatni meni) telefon odmah pokrece vodafone live, a te precice se ne mogu mjenjati.
Uopste nece da prihvati ovo, samo se pokrene vodafone live, a ni u meniju u settings nema opcije update service.
Hm, zanimljivo - ja sam danas kod frendice na novom T715 probao doci do tog skrivenog menija, i nece nikako...
Moguce da je to na novijim mobitelima izbaceno?![]()
E vidis, moglo bi bit tu nesto... Ni kod nje u Settings nema opcije za pregled/update firmwarea, te isto ima Vodafone.
ajde za opciju u meniju vjerujem da bi vodafonov fw maknuo, ali tajni menu ne vjerujem.
ajde, ako ukucavate ovo: > * < < * < * probajte ubaciti jednu zvjezdicu ispred, znaci *>*<<*<*
ista stvar se dobiva, ali ne otavraju se nikakvi shortcut-ovi![]()
Nikad ne znas...
Probat cu to sljedeci put kad se vidim s frendicom.
jel se još proizvodi i prodaje ovaj mob?
Vidjeh ga danas u njemačkoj na izlogu ali u maloj kutijici onako šarenoj make.belive ko što satio, vivaz...itd se pakuju! Znam da je originalno c905 u velikom pakovanju kao onda k800, w890...itd bio na tržištu!
Bookmarks