muzika se otvori kad je mob zkljucan ,
Sad, nemojte me ubit ako je ovo vec negdje bilo postavljeno xD
Al ovako, sada sam pogledao filmic za najavu OS4, i tu me nekaj buni.
Kaze da ako 2 puta pritisnes onaj Home button da ce ti se ispod dignut meni di mozes birat izmedju vec otvorenim programima.
E sad, posto se na OS 3 kada se 2 puta pritisne home button moze se namjestit kaj hoces da ti otvori, Home, Search ili iPod.
Meni je poprilicno bitno to da kada 2 puta pritisnem da mi otvori muziku, pa me sada interesira dali se zna kako ce to biti na OS 4?
Oceli se to pritisnut 3 puta ili dugo drzat gumb ili kaj??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
muzika se otvori kad je mob zkljucan ,
ima li negdje u postavkama opcija da se isključi ime (ili broj) pošiljatelja poruke na glavnom zaslonu?
Jel, što će ti sloboda kad nemaš čast...
Ako ima 3.0 ili noviji software- ima (pošto se radi o 3GS- u, 99% ima 3.0+).
Samo što to rješava jedan problem- sadržaj poruke, ime se još uvijek prikazuje.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
evo znaci imas dva nacina
1) skini sa cydie iRealsms i tam imas u opcijama "Auto hide alerts at lockscreend and sprinboard"
2) http://www.appleiphonereview.com/iph...e-app/#respond ukratko to je aplikacija od devteama kojom mozes sakrit posiljatelja i sadrzaj...al se placa i sumnjam da ima crackano jer ipak su oni hackeri...al sve je moguce
ja koristim iRealsms jer ima i inbox i te gluposti![]()
riješen problem sa sms-om, instalirao biteSMS...
e sad druga stvar, svjetlo mi se pali samo od sebe, dakle mob je zaključan ali svjetlo se upali, kao kad bi stisnuo home tipku ili tipku za otključavanje... ne znam sad točno intenzitet toga ali to se nebi uopće smjelo dešavati, zna li netko zašto se to događa?
Jel, što će ti sloboda kad nemaš čast...
Jel neko skuzio mozda neku cudnu stvar u vezi poslanih sms-ova na nepoznat broj? Mislim nisam ni ja skuzio to normalnim koristenjem iPhonea nego sam imao vremena malo pregledavati podatke na portalu moj t-mobile tam di mi piše na koji broj sam slao sms-ove, kolko sam s kim razgovarao i te stvari, e sad pregledavao sam zadnja 2 mjeseca i vidim da imam nekoliko poslanih poruka na broj 1551 za koji naravno neznam čiji je i nikad čuo za njega. I malo progooglam i nađem na mackorisniku je neko napisao da je skuzio isti problem nakon instalacije iphone deliveryja, pa je zvao t-mobile sluzbu za korisnike rekli mu da je uzastopce slao sms-ove na 1551 a to je kao neki radio u Srbiji "Lijepa naša"![]()
e sad pošto i ja imam JB iPhone 3G 8GB sa instaliranim iphonedeliveryjem zanima me ak je neko čuo ili primjetio neku pojavu sličnu ovoj? nemojte samo sad ispitivati kakve veze ima iphonedelivery i Lijepa naša jer nemam pojma, al sutra zovem SZK da vidim kome to saljem sms-ove...
ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem
ja sam mogu rec da meni to nije tak...nisam provjerio dal salje na 1551 ista ali nakon poslane poruke skinuo normalnih 0.29 kn
ja sam tele2 mozda je u t-mobilu drukcije
ma znam, i meni normalno skine za poruke koje saljem i imam jos opciju poruke i sve ok radi, i kazem nisam sam nis skuzio na racunu nego kad sam gledao detaljan ispis koga sam zvao i kome sam slao poruke.
Sad sam zvao SZK i kazu mi da mi ne znaju o čemu se radi, i da ne mogu blokirati samo taj jedan broj nego mi jedino mogu blokirati sve dolazne, sve odlazne i tak to... Pa me zanima sad dal ima neki app da ja stavim blokadu da ne mogu nista slati na točno određeni broj, jel iBlacklist za to ili ima nesto drugo?
ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem
mislim da je iblacklist samo za dolazne...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
pretvorio sam avi u mov prebacio u itunes i sinkronizirao i s cim sad gledam na iphoneu nemogu uopce naci taj fajl
Ako si dobro konvertirao, u Music- tamo imaš Video tab.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
http://www.iphone-srbija.com/compone...68456c041f.jpg
zna netko možda gdje kod nas ovo nabaviti?
Što se sve dobije u paketu s iphoneom (3gs), da li dobijem punjac da nemoram punit preko kompjutera? da li su slušalice u paketU? planiram ga uzet u t mobileu ako sto znaci.
Dobiješ USB kabel, "polupunjač" i slušalice.
"Polupunjač" jer je to zapravo punjač koji uštekaš u utičnicu i onda u punjač moraš uštekati USB kabel (kojeg dobiješ- ali samo 1) koji uštekaš u iPhone. Još je punjač u dva dijela
Loše je što imaš jedan kabel koji služi za punjenje i za pobezivanje sa kompjuterom.
Naravno, imaš po internetu za par dolara kupiti rezervni kabel pa se to riješi (nemoj niti slučajno kupovati u T- mobileu dodatni kabel, ne isplati se).
Slušalice su fora jer imaju kontrole za "prebacivanje" pjesama, pauzu... ali zvuk nije nešto...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da, a na ebay- u imaš za cca 10 kuna.
I ove slušalice ne bih preporučio, jer postoji puno puno (prvo puno označava količinu, drugo usporedbu) boljih slušalica za 200 kuna.
A kontrole se mogu namjestiti na tipke za glasnoću, ako ti to treba.
Ma, kada jednom probaš neke kvalitetnije- shvatiš koliko su ove loše.
VolumeButtonExtender (BigBoss repo)
Program koji omogućava upravljanje glazbom pomoću tipaka za glasnoću.
Dugi pritisak na gore prebacuje na sljedeću pjesmu, dugi pritisak na dolje na prethodnu (tj. početak trenutne pa na prethodnu), kratki pritisci normalno reguliraju glasnoću, brzi pritisak gornje pa donje tipke pauzira, ponovni brzi pritisak na gornju pa donju nastavlja reprodukciju.
Po ostatku UI- a tipke imaju normalnu funkciju.
Možda sam samo okrenuo godnju i donju tipku, ali koncept je bitan.
Meni je to bila jedna od najboljih (2. najbolja) aplikacija za iPhone.
Postoji i sličan program (taj je prvi izašao, pa sam ga koristio dok nije došao ovaj VolumeButtonExtender) koji se zove VolumeMC.
Radi na istom konceptu, samo lošije izvedeno.
Pritisak (bilo kakav) na gornju tipku prebacuje pjesmu, i nemaš mogučnost podešavanja glasnoće tipkama za glasnoću (samo možeš "ručno" sliderom ili ugasiti VolumeMC pa onda tipkama za glasnoću). Također ti i svuda po UI- u (kada je uključen VolumeMC) tipke gube svoju defaultnu funckiju.
Npr. gledaš film na youtube, hoćeš pojačati zvuk, stisneš tipku i on ti prekine video (htio bi prebaciti, ali ne može- pa prekine).
Isto tako ako gledaš film koji se prebacio na iPhone, hoćeš pojačati- prebaci na sljedeći film.
Uglavnom, kako bi se reklo- VolumeButtonExtender FTW![]()
jel na iphone mogu sve slusalice s 3.5mm nastavkom?
pogledaj malo oglasnik njuskalo hr itd naci ces sigurno tamo
Mogu ti ja nabavit ali bi morao cekat 20 etak dana
Trazis opremu za mobitel ?pogledaj na linku
--->Link <---
Bookmarks